Dilovası Bölgenin Prestij Merkezi Olacak!

Dilovası 14.04.2016 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Bölgenin Prestij Merkezi Olacak!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Dilovası-Orhangazi Otoyolu üzerinde bulunan Körfez Geçiş Köprüsünün Dilovası tarafında bulunan sosyal tesis, dinlenme ve alışveriş merkezlerinin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin prestij merkezi olacağını söyledi.

Körfez Geçiş Köprüsünün açılmasına sayılı günler kalmasıyla çevresinde yeni sosyal donatı alanları, dinlenme ve konaklama tesisleriyle alışveriş yapılabilecek mekanlarda da çalışmalar son aşamaya geldi. Bölgedeki basın mensuplarıyla birlikte bölgeyi gezen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Körfez Geçiş Köprüsünün bölgeye çok büyük bir katmadeğer sağlayacağını belirterek bölgenin bir prestij merkezi olacağını söyledi. Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yöneticiler de katıldı. Yapılan çalışma ve planlamayla ilgili Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Hizmet Tesisleri Parekende İşletmeler Müdürü Hüseyin Bozkurt OHT hakkında bilgilendirmelerde bulundu.     ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ BÖLGEYE HAREKETLİLİK KATACAK Diliskelesi’ n de yaşayan vatandaşlara ve köprüden iki yönlü geçiş yapan yolculara hizmet verecek olan alanda akaryakıt istasyonu, marketler, alışveriş alanları, kafeteryalar, restoranlar, 5 bin metre karelik otopark ve müze bulunacak. Dünyanın en güzel manzaralı alışveriş ve sosyal alanı olacak olan Gebze- Dilovası Oksijen 3 Shopınn’in  Temmuz ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. Toplam tesislerin 10 milyar dolarlık bir maliyete sahip olduğu alanda  20 dünyaca ünlü marka ürünlerini sergileyecek. Köprüden geçen vatandaşlar hariç bölge içinde 1milyon 350 bin kişiye hizmet verecek olan Gebze- Dilovası Oksijen 3 Shopınn içinde  vatandaşların kolay ulaşımı için otobüs durakları ve acil durumlar için bir adette 112 Acil İstasyonu devreye girecek. Oksijen 3 içinde yer alan müzede ise dünyada tekniği ile de bir ilk olan Körfez Geçiş Köprüsünün teknolojisi tanıtılacak. Gebze- Dilovası Oksijen 3 Shopınn  “Oksijen 3” adını da kıyıdaki temiz havadan alıyor” dedi.   DİLOVASI PRESTİJ MERKEZİ OLACAK Dilovası Belediye Başkanı  Ali Toltar ülkemiz ve bölge açısından çok önemli olan proje hakkında , “Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü ve AVM alanı ile bir cazibe merkezi olacak. Liman bölgesi değil kültürel, sosyal ve turistik faaliyetlerin olduğu bir alan haline gelecek. Bu köprü adeta Dilovası için bir prestij merkezi olacak ayrıca uluslar arası bir çok yarışlara ev sahipliği yapmayı da sağlayacak. Köprünün bölgeler arası bağlantısı sayesinde Dilovası sahip olduğu bu değerle dünyaca tanınan bir yer ahaline gelecek. Zamanlama, yakıt tasarrufu sağlayan köprü ülke ekonomisine büyük bir tasarruf imkanı sağlayacak. Bizde belediye olarak burada bir çok tesisi de beraberinde  hayata geçirip, daha yaşanır bir Dilovası için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı. KÖPRÜYLE ONUR VE GURUR DUYUYORUZ Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise “Dilovası’nda böyle bir projenin gerçekleştirilmesinden onur ve gurur duyuyoruz. Köprünün bitiyor aşamasına gelmemesinin sevincini sizlerle  birlikte yaşamak istedik.  Kısa bir sürede bu projenin hayata geçirilmesi ülkemi ve milletimiz 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Dilovası-Orhangazi Otoyolu üzerinde bulunan Körfez Geçiş Köprüsünün Dilovası tarafında bulunan sosyal tesis, dinlenme ve alışveriş merkezlerinin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin prestij merkezi olacağını söyledi.

Körfez Geçiş Köprüsünün açılmasına sayılı günler kalmasıyla çevresinde yeni sosyal donatı alanları, dinlenme ve konaklama tesisleriyle alışveriş yapılabilecek mekanlarda da çalışmalar son aşamaya geldi. Bölgedeki basın mensuplarıyla birlikte bölgeyi gezen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Körfez Geçiş Köprüsünün bölgeye çok büyük bir katmadeğer sağlayacağını belirterek bölgenin bir prestij merkezi olacağını söyledi.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yöneticiler de katıldı. Yapılan çalışma ve planlamayla ilgili Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Hizmet Tesisleri Parekende İşletmeler Müdürü Hüseyin Bozkurt OHT hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  

 

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ BÖLGEYE HAREKETLİLİK KATACAK

Diliskelesi’ n de yaşayan vatandaşlara ve köprüden iki yönlü geçiş yapan yolculara hizmet verecek olan alanda akaryakıt istasyonu, marketler, alışveriş alanları, kafeteryalar, restoranlar, 5 bin metre karelik otopark ve müze bulunacak. Dünyanın en güzel manzaralı alışveriş ve sosyal alanı olacak olan Gebze- Dilovası Oksijen 3 Shopınn’in  Temmuz ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. Toplam tesislerin 10 milyar dolarlık bir maliyete sahip olduğu alanda  20 dünyaca ünlü marka ürünlerini sergileyecek. Köprüden geçen vatandaşlar hariç bölge içinde 1milyon 350 bin kişiye hizmet verecek olan Gebze- Dilovası Oksijen 3 Shopınn içinde  vatandaşların kolay ulaşımı için otobüs durakları ve acil durumlar için bir adette 112 Acil İstasyonu devreye girecek. Oksijen 3 içinde yer alan müzede ise dünyada tekniği ile de bir ilk olan Körfez Geçiş Köprüsünün teknolojisi tanıtılacak. Gebze- Dilovası Oksijen 3 Shopınn  “Oksijen 3” adını da kıyıdaki temiz havadan alıyor” dedi.

 

DİLOVASI PRESTİJ MERKEZİ OLACAK

Dilovası Belediye Başkanı  Ali Toltar ülkemiz ve bölge açısından çok önemli olan proje hakkında , “Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü ve AVM alanı ile bir cazibe merkezi olacak. Liman bölgesi değil kültürel, sosyal ve turistik faaliyetlerin olduğu bir alan haline gelecek. Bu köprü adeta Dilovası için bir prestij merkezi olacak ayrıca uluslar arası bir çok yarışlara ev sahipliği yapmayı da sağlayacak. Köprünün bölgeler arası bağlantısı sayesinde Dilovası sahip olduğu bu değerle dünyaca tanınan bir yer ahaline gelecek. Zamanlama, yakıt tasarrufu sağlayan köprü ülke ekonomisine büyük bir tasarruf imkanı sağlayacak. Bizde belediye olarak burada bir çok tesisi de beraberinde  hayata geçirip, daha yaşanır bir Dilovası için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

KÖPRÜYLE ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise “Dilovası’nda böyle bir projenin gerçekleştirilmesinden onur ve gurur duyuyoruz. Köprünün bitiyor aşamasına gelmemesinin sevincini sizlerle  birlikte yaşamak istedik.  Kısa bir sürede bu projenin hayata geçirilmesi ülkemi ve milletimiz 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.