Dilovası Deva’da mazbata tamam!

Siyaset 29.10.2020 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Dilovası Deva’da mazbata tamam!

Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, gerçekleştirilen kongresinin ardından mazbatasını aldı. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Dilovası İlçe Başkanlığı’nın 1.Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Kurucu ilçe başkanı Ali Çelik’in tek aday olduğu kongrenin ardından Ali Çelik mazbatasını aldı. Dilovası İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Gerçekleştirdiğimiz olağan birinci kongremizin ardından bugün mazbatamızı aldık. İlçe kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. YENİ ÜYE ÇALIŞMASI Dilovası’nın sorunlarına ‘Deva’ olmaya geldiklerini dile getiren DEVA Parti Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Deva Parti olarak ilk gün söylediğimiz gibi sorunların değil çözümlerin adresi olacağız. İlçe kongremizde de görüldüğü gibi Dilovası’ndaki sorulara çözüm önerilerimizle başladık ve böyle de devam edeceğiz. Deva Partisi olarak artık daha çok saha çalışmalarımıza ağırlık vererek başta yeni üye çalışması olmak üzere yoğun bir süreç içerisine gireceğiz. Dilovası’nın sorunlarına Deva olmaya geliyoruz” diye konuştu.

Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, gerçekleştirilen kongresinin ardından mazbatasını aldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Dilovası İlçe Başkanlığı’nın 1.Olağan Kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Kurucu ilçe başkanı Ali Çelik’in tek aday olduğu kongrenin ardından Ali Çelik mazbatasını aldı. Dilovası İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Gerçekleştirdiğimiz olağan birinci kongremizin ardından bugün mazbatamızı aldık. İlçe kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ ÜYE ÇALIŞMASI

Dilovası’nın sorunlarına ‘Deva’ olmaya geldiklerini dile getiren DEVA Parti Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Deva Parti olarak ilk gün söylediğimiz gibi sorunların değil çözümlerin adresi olacağız. İlçe kongremizde de görüldüğü gibi Dilovası’ndaki sorulara çözüm önerilerimizle başladık ve böyle de devam edeceğiz. Deva Partisi olarak artık daha çok saha çalışmalarımıza ağırlık vererek başta yeni üye çalışması olmak üzere yoğun bir süreç içerisine gireceğiz. Dilovası’nın sorunlarına Deva olmaya geliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.