19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Devlet Hastanesinde Ameliyatlar Hız Kesmiyor

Dilovası 07.05.2018 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası Devlet Hastanesinde Ameliyatlar Hız Kesmiyor

Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz alınan son teknoloji ürünü cihazlar sayesinde fıtık, sünnet, meme küçültme, jinekomasti, pilonidal kist, hemoroid, tüp ligasyon, perineoplasti, sectio, sistosel gibi birçok ameliyatın hastanelerinde yapılmaya başlandığını söyledi.

Dilovası Devlet Hastanesinin 25 yataklı bir hastane olmasına rağmen tam donanımlı 2 ameliyathane ve 4 yataklı yoğun bakım ünitesine sahip olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney     “Buraya Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevimi yürüttüğüm süre içerisinde gerçekten büyük bir emek harcandı.  Antibakteriyel,  çizilmeyen,  ısı ve ses izolasyonuna haiz hijyenik duvar sistemine sahip 2 salondan oluşan ameliyathanede yaklaşık bir yıldır kritik bir çok ameliyat gerçekleştirilmekte. Salonlarımızda otomasyon bağlantısı ile ameliyat sırasında hastaya ait veri ve görüntülere ulaşılabiliyor. Bu da operasyonu gerçekleştiren ameliyat ekibine önemli kolaylıklar sağlıyor.” dedi. ANESTEZİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI Bölgesel ve genel anestezi yapmaya uygun son teknoloji cihazlara sahip olduklarını belirten Dilovası Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Murat Tolga Avşar ise “ Hastane olarak olanaklarımız çok iyi, personel sayımız yeterli. Cerrahlarımız küçük, orta ve büyük ameliyatları gerçekleştiriyor. Böylesine önemli bir merkezin hastanemize kazandırılmasında emeği geçenlere şahsım, ekibim ve halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz alınan son teknoloji ürünü cihazlar sayesinde fıtık, sünnet, meme küçültme, jinekomasti, pilonidal kist, hemoroid, tüp ligasyon, perineoplasti, sectio, sistosel gibi birçok ameliyatın hastanelerinde yapılmaya başlandığını söyledi.

Dilovası Devlet Hastanesinin 25 yataklı bir hastane olmasına rağmen tam donanımlı 2 ameliyathane ve 4 yataklı yoğun bakım ünitesine sahip olduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney     “Buraya Kocaeli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevimi yürüttüğüm süre içerisinde gerçekten büyük bir emek harcandı.  Antibakteriyel,  çizilmeyen,  ısı ve ses izolasyonuna haiz hijyenik duvar sistemine sahip 2 salondan oluşan ameliyathanede yaklaşık bir yıldır kritik bir çok ameliyat gerçekleştirilmekte. Salonlarımızda otomasyon bağlantısı ile ameliyat sırasında hastaya ait veri ve görüntülere ulaşılabiliyor. Bu da operasyonu gerçekleştiren ameliyat ekibine önemli kolaylıklar sağlıyor.” dedi.

ANESTEZİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Bölgesel ve genel anestezi yapmaya uygun son teknoloji cihazlara sahip olduklarını belirten Dilovası Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Murat Tolga Avşar ise “ Hastane olarak olanaklarımız çok iyi, personel sayımız yeterli. Cerrahlarımız küçük, orta ve büyük ameliyatları gerçekleştiriyor. Böylesine önemli bir merkezin hastanemize kazandırılmasında emeği geçenlere şahsım, ekibim ve halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.