Dilovası Devlet'ten Başkan Şayir'e teşekkür!

Dilovası 06.09.2020 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası Devlet'ten Başkan Şayir'e teşekkür!

Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e giden hastane yönetimi, hastaneye katkı sunan Başkan Şayir’e plaket verdi. Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Teşekkür ziyaretleri kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi hastaneye katkı sunan hayırseverlere katkılarından dolayı plaket verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Devlet Hastanesi yetkilileri, “Hastanemizde sunulmakta olan sağlık hizmetinin kalitesini yükseltmek amacıyla gerek Tıbbi Cihaz gereksiniminin karşılanması gerekse pandemi sürecinde koruyucu ekipman malzeme temini hususunda desteklerini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, TEMKA Cam A Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Temel ve HAK-SEV Firması Genel Müdürü Hakan Sevim’e, Hastane Yönetimi tarafından ziyaret yapılarak, teşekkür plaketleri takdim edildi. Bizlere bu katkı ve desteklerini esirgemeyen kıymetli Belediye Başkanımıza ve hayırsever İş İnsanlarımıza Kurumumuz ve Halkımız adına şükranlarımızı sunar, işlerinde başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e giden hastane yönetimi, hastaneye katkı sunan Başkan Şayir’e plaket verdi.

Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Teşekkür ziyaretleri kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi yönetimi hastaneye katkı sunan hayırseverlere katkılarından dolayı plaket verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Devlet Hastanesi yetkilileri, “Hastanemizde sunulmakta olan sağlık hizmetinin kalitesini yükseltmek amacıyla gerek Tıbbi Cihaz gereksiniminin karşılanması gerekse pandemi sürecinde koruyucu ekipman malzeme temini hususunda desteklerini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, TEMKA Cam A Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Temel ve HAK-SEV Firması Genel Müdürü Hakan Sevim’e, Hastane Yönetimi tarafından ziyaret yapılarak, teşekkür plaketleri takdim edildi. Bizlere bu katkı ve desteklerini esirgemeyen kıymetli Belediye Başkanımıza ve hayırsever İş İnsanlarımıza Kurumumuz ve Halkımız adına şükranlarımızı sunar, işlerinde başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.