Dilovası Devlet’ten başkanlara teşekkür!

Dilovası 23.04.2020 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası Devlet’ten başkanlara teşekkür!

Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, bu özel günde 100. Yıl pastasıyla sağlıkçılarımızın çocuklarına sürpriz yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti. Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yıl dönümünü kutluyoruz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız yakın bir gelecekte bizlerin yerlerini alacak ve elde edecekleri başarılarla ülkemizin hedeflerini yakalanmasında belirleyici rol oynayacaklardır. Toplum olarak çocuklarımızı araştıran, sorgulayan, üreten, milli ve manevî değerlerine bağlı, kendine güvenen, vatan sevgisi yüksek bireyler olarak yetiştirmek en temel sorumluluğumuzdur. Bu anlamlı günü çocuklarımıza hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyor, Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.” BÜYÜKAKIN VE ŞAYİR’E TEŞEKKÜR ETTİLER Ayrıca 100. Yıl pastasıyla çocuklarımıza sürpriz yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç Dr.Tahir Büyükakın Bey'e ve çeşitli oyuncak hediyelerle çocuklarımızın sevincine ortak olan Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir Bey'e şükranlarımızı sunarız.” İfadelerini kullandı.

Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, bu özel günde 100. Yıl pastasıyla sağlıkçılarımızın çocuklarına sürpriz yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür etti.

Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yıl dönümünü kutluyoruz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız yakın bir gelecekte bizlerin yerlerini alacak ve elde edecekleri başarılarla ülkemizin hedeflerini yakalanmasında belirleyici rol oynayacaklardır. Toplum olarak çocuklarımızı araştıran, sorgulayan, üreten, milli ve manevî değerlerine bağlı, kendine güvenen, vatan sevgisi yüksek bireyler olarak yetiştirmek en temel sorumluluğumuzdur. Bu anlamlı günü çocuklarımıza hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyor, Dilovası Devlet Hastanesi Yönetimi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.”

BÜYÜKAKIN VE ŞAYİR’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Ayrıca 100. Yıl pastasıyla çocuklarımıza sürpriz yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç Dr.Tahir Büyükakın Bey'e ve çeşitli oyuncak hediyelerle çocuklarımızın sevincine ortak olan Dilovası Belediye Başkanı Sayın Hamza Şayir Bey'e şükranlarımızı sunarız.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.