GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası emniyeti ile bayramlaştılar

Dilovası 02.08.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası emniyeti ile bayramlaştılar

Dilovası Emniyet Müdürlüğü bayramlaşma programında ilçe protokülünü ağırladı. Dilovası İlçe Emniyet müdürü Timur Uzun'un ev sahipliğindeki bayramlaşma programına; Dilovası  Kaymakamı Asım Alkan, Jandarma Komutanı Sait Arı, Dilovası Kızılay Şube Başkanı  Süleyman Ok, MHP İlçe Başkanı  A.Osman Ayaz, CHP İlçe Başkanı  Kerem Aydemir , belediye başkan yardımcısı Sinan Yaşar ile Mahalle Muhtarları katılarak  iyi bayram dilekleri ve temennilerliyle bayram sevinci ve mutluluğunu paylaştılar.

Dilovası Emniyet Müdürlüğü bayramlaşma programında ilçe protokülünü ağırladı.

Dilovası İlçe Emniyet müdürü Timur Uzun'un ev sahipliğindeki bayramlaşma programına; Dilovası  Kaymakamı Asım Alkan, Jandarma Komutanı Sait Arı, Dilovası Kızılay Şube Başkanı  Süleyman Ok, MHP İlçe Başkanı  A.Osman Ayaz, CHP İlçe Başkanı  Kerem Aydemir , belediye başkan yardımcısı Sinan Yaşar ile Mahalle Muhtarları katılarak  iyi bayram dilekleri ve temennilerliyle bayram sevinci ve mutluluğunu paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.