Dilovası Erbakan Vakfı’ndan Toltar’a ziyaret

30.01.2018 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Erbakan Vakfı’ndan Toltar’a ziyaret

Erbakan Vakfı Dilovası Şube Başkanı Ercan Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Dilovası Şube Temsilcisi Ercan Oğuz ve şube yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı'nın Erbakan'ın vasiyeti ile kurulmuş bir vakıftır olduğunu ifade eden Yalova Şube Temsilcisi Ercan Oğuz, "Hayatını, milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın mücadele ve fikirlerinin yeni nesillere ve topluma doğru bir şekilde aktarmak için çalışıyoruz" dedi. ERBAKAN VAKFI ÖNEMLİ BİR GÖREVİ ÜSTLENDİ Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, merhum Erbakan Hocamız memleketimize çok büyük hizmetler yapmış bir devlet adamı ve siyaset adamıdır. Onun fikir ve düşüncelerini yaşatmak adına böyle bir dernekleşmenin ve vakıf olgusuyla örtüşmesi önemli bir adım diye düşünüyorum. Erbakan’ın fikirlerinin tanıtılması ve aktarılması ve millilik olgusunun milletimize anlatılmasını önemli bir olgu olarak görüyoruz. Erbakan Vakfı Milli Görüş'ün tek ve değişmez lideri Erbakan hocamızın ideallerini yaşatmak, Milli Görüş fikriyatını yeni nesillere aktarmak ve şuurlu kadroları yetiştirmek üzere çalışmalar yapıyor. Erbakan hocamızın bir bilim insanı, ilim adamı, siyasetçi, ekonomist olmasının yanında büyük bir manevi değer olduğu gerçeğini de inşallah bu çalışmalarımız çerçevesinde toplumumuza anlatacağız.” diye konuştu. Ziyaret programının ardından Erbakan Vakfı Dilovası Şube Temsilcisi Ercan Oğuz Ve Yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile hatıra fotoğrafı çekilerek belediyeden ayrıldı.
Erbakan Vakfı Dilovası Şube Başkanı Ercan Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Dilovası Şube Temsilcisi Ercan Oğuz ve şube yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı'nın Erbakan'ın vasiyeti ile kurulmuş bir vakıftır olduğunu ifade eden Yalova Şube Temsilcisi Ercan Oğuz, "Hayatını, milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın mücadele ve fikirlerinin yeni nesillere ve topluma doğru bir şekilde aktarmak için çalışıyoruz" dedi.

ERBAKAN VAKFI ÖNEMLİ BİR GÖREVİ ÜSTLENDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, merhum Erbakan Hocamız memleketimize çok büyük hizmetler yapmış bir devlet adamı ve siyaset adamıdır. Onun fikir ve düşüncelerini yaşatmak adına böyle bir dernekleşmenin ve vakıf olgusuyla örtüşmesi önemli bir adım diye düşünüyorum. Erbakan’ın fikirlerinin tanıtılması ve aktarılması ve millilik olgusunun milletimize anlatılmasını önemli bir olgu olarak görüyoruz. Erbakan Vakfı Milli Görüş'ün tek ve değişmez lideri Erbakan hocamızın ideallerini yaşatmak, Milli Görüş fikriyatını yeni nesillere aktarmak ve şuurlu kadroları yetiştirmek üzere çalışmalar yapıyor. Erbakan hocamızın bir bilim insanı, ilim adamı, siyasetçi, ekonomist olmasının yanında büyük bir manevi değer olduğu gerçeğini de inşallah bu çalışmalarımız çerçevesinde toplumumuza anlatacağız.” diye konuştu. Ziyaret programının ardından Erbakan Vakfı Dilovası Şube Temsilcisi Ercan Oğuz Ve Yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile hatıra fotoğrafı çekilerek belediyeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.