Dilovası Geleceğe Taşınıyor

Dilovası 19.10.2018 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası Geleceğe Taşınıyor

Dilovası Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi sakinlerinin yoğun isteği üzerine yapılan çok amaçlı Semt Konağı vatandaşların hizmetine açıldı.

Geçmişte tek katlı ve eski bir yapı olan Turgut Özal Mahallesi Semt Konağı geçtiğimiz yıl yapılan çalışma sonrası 3 katlı ve daha modern bir şekilde dizayn edilerek yapımına başlanmıştı. 800 metre kare açık alan üzerinde 500 metrekare kapalı alanı olan yeni semt konağının içerisinde taziye ve konferans salonu, kütüphane, bilgi evi, toplantı salonları ve mescit bulunuyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Halkımızın ortak alanlarının artırılması ve çok amaçlı yeni semt konaklarımızın faaliyete geçmesi için geçtiğimiz yıl çalışmasına başladığımız Turgut Özal Mahallesi Semt Konağımızın yapımı bitti.  Mevcut alanda daha önce tek katlı bir semt konağımız vardı ancak bir göreve geldikten sonra halkımızın talebi üzerine daha da genişleterek üç katlı bir yapı için çalışmalarımızı başlattık. Yeni yapılan semt konağımız daha modern ve mahalle halkına daha geniş alanda hizmet verecektir.” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi sakinlerinin yoğun isteği üzerine yapılan çok amaçlı Semt Konağı vatandaşların hizmetine açıldı.

Geçmişte tek katlı ve eski bir yapı olan Turgut Özal Mahallesi Semt Konağı geçtiğimiz yıl yapılan çalışma sonrası 3 katlı ve daha modern bir şekilde dizayn edilerek yapımına başlanmıştı. 800 metre kare açık alan üzerinde 500 metrekare kapalı alanı olan yeni semt konağının içerisinde taziye ve konferans salonu, kütüphane, bilgi evi, toplantı salonları ve mescit bulunuyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Halkımızın ortak alanlarının artırılması ve çok amaçlı yeni semt konaklarımızın faaliyete geçmesi için geçtiğimiz yıl çalışmasına başladığımız Turgut Özal Mahallesi Semt Konağımızın yapımı bitti.  Mevcut alanda daha önce tek katlı bir semt konağımız vardı ancak bir göreve geldikten sonra halkımızın talebi üzerine daha da genişleterek üç katlı bir yapı için çalışmalarımızı başlattık. Yeni yapılan semt konağımız daha modern ve mahalle halkına daha geniş alanda hizmet verecektir.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.