Dilovası GFB aşure dağıttı

Spor 19.09.2019 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası GFB aşure dağıttı

Dilovası Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, muharrem ayı dolayısıyla Dilovası Belediyesi önünde halka Aşure ikramında bulundu.  Dilovası GFB Başkanı İlhan Aydemir yaptığı açıklamada, "Bu özel ayda aşurelerimizi dağıtarak halkımıza olan sorumluluklarımızdan birini daha yerine getirmek istiyoruz. Etkinliğimiz üyelerimizin katkılarıyla oluştu.  Etkinliğimize destek olan ve katılanlara çok teşekkür ediyoruz. Amacımız, diğer kardeş takımlara olduğu gibi halkımıza sosyal anlamda hizmet edebilmektir." diye konuştu.       G.SARAYLI BİR VATANDAŞTAN ÖRNEK MESAJ Etkinliğe katılarak ikram edilen aşureden yiyen aynı zamanda Galatasaray taraftarı olduğu bilinen bir vatandaş,  Dilovası GFB yönetimini kutlayarak yönetimine ve üyelerine teşekkür ederken, “Güzel bir ortamda, halkla iç içe bir etkinlik düzenlediler. Allah kabul etsin. Aynı zamanda Fenerbahçe’ye de başarılar diliyoruz. Şampiyonluk yolunda inşallah emin adımlarla ilerlerler” dedi.

Dilovası Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, muharrem ayı dolayısıyla Dilovası Belediyesi önünde halka Aşure ikramında bulundu.  Dilovası GFB Başkanı İlhan Aydemir yaptığı açıklamada, "Bu özel ayda aşurelerimizi dağıtarak halkımıza olan sorumluluklarımızdan birini daha yerine getirmek istiyoruz. Etkinliğimiz üyelerimizin katkılarıyla oluştu.  Etkinliğimize destek olan ve katılanlara çok teşekkür ediyoruz. Amacımız, diğer kardeş takımlara olduğu gibi halkımıza sosyal anlamda hizmet edebilmektir." diye konuştu.      

G.SARAYLI BİR VATANDAŞTAN ÖRNEK MESAJ

Etkinliğe katılarak ikram edilen aşureden yiyen aynı zamanda Galatasaray taraftarı olduğu bilinen bir vatandaş,  Dilovası GFB yönetimini kutlayarak yönetimine ve üyelerine teşekkür ederken, “Güzel bir ortamda, halkla iç içe bir etkinlik düzenlediler. Allah kabul etsin. Aynı zamanda Fenerbahçe’ye de başarılar diliyoruz. Şampiyonluk yolunda inşallah emin adımlarla ilerlerler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.