Dilovası gümbür gümbür geliyor

Spor 07.09.2017 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası gümbür gümbür geliyor

Dilovası Belediyespor Kaynarca’dan Metin Oktay Yıldız, Kurtköy’den Şenol Kayıkçı ve Yalovaspor’dan Okan Yalçın’ı kadroya dâhil etti. Son takviyelerle gücüne güç katan Dilovası’nın hocası Ufuk Öğütveren, “Tabanca gibi olduk” dedi.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda yer alan Dilovası Belediyespor dün 3 takviye birden yaparak transfer dosyasını kapattı. Daha önce 6 oyuncuyu renklerine bağlayan turkuaz-beyazlı ekibin son transferleri, Kaynarca’dan ön libero Metin Oktay Yıldız, Kurtköy’den santrafor Şenol Kayıkçı ve Yalovaspor’dan Okan Yalçın oldu. Toplamda 9 transfer yapan Dilovası’nda teknik direktör Ufuk Öğütveren, yeni takviyelerle daha da güçlendiklerini belirterek “Tabanca gibi olduk” ifadesini kullandı. CUMARTESİ GEBZE, PAZAR KULLAR Son oynadığı hazırlık maçında Hereke Yıldız’ı 2-0 mağlup eden Dilovası Belediyespor lig öncesi son rötuşları Gebzespor ve Kullar karşısında yapacak. Cumartesi günü sezon açılışı maçında Gebzespor’u konuk edecek olan turkuaz-beyazlı ekip Pazar günü de 1.Küme takımlarından Kullar ile Tavşancıl Stadı’nda karşılaşacak. Her iki karşılaşmanın başlama saati 17.00 olarak açıklandı.
Dilovası Belediyespor Kaynarca’dan Metin Oktay Yıldız, Kurtköy’den Şenol Kayıkçı ve Yalovaspor’dan Okan Yalçın’ı kadroya dâhil etti. Son takviyelerle gücüne güç katan Dilovası’nın hocası Ufuk Öğütveren, “Tabanca gibi olduk” dedi.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda yer alan Dilovası Belediyespor dün 3 takviye birden yaparak transfer dosyasını kapattı. Daha önce 6 oyuncuyu renklerine bağlayan turkuaz-beyazlı ekibin son transferleri, Kaynarca’dan ön libero Metin Oktay Yıldız, Kurtköy’den santrafor Şenol Kayıkçı ve Yalovaspor’dan Okan Yalçın oldu. Toplamda 9 transfer yapan Dilovası’nda teknik direktör Ufuk Öğütveren, yeni takviyelerle daha da güçlendiklerini belirterek “Tabanca gibi olduk” ifadesini kullandı.

CUMARTESİ GEBZE, PAZAR KULLAR

Son oynadığı hazırlık maçında Hereke Yıldız’ı 2-0 mağlup eden Dilovası Belediyespor lig öncesi son rötuşları Gebzespor ve Kullar karşısında yapacak. Cumartesi günü sezon açılışı maçında Gebzespor’u konuk edecek olan turkuaz-beyazlı ekip Pazar günü de 1.Küme takımlarından Kullar ile Tavşancıl Stadı’nda karşılaşacak. Her iki karşılaşmanın başlama saati 17.00 olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.