Dilovası Halkına Ücretsiz Sağlık Desteği

Dilovası 29.02.2016 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Halkına Ücretsiz Sağlık Desteği

Dilovası Belediyesi ile Anadolu eğitim ve Sosyal Vakfı’nın iş birliği ile 2015 içinde 835 ilçe sakinine ASM’de hiçbir ücret ödemeden hem tedavilerini hem de ameliyatlarını yaptırmaya devam ettiler.

Dilovası Belediyesi ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı işbirliğiyle 2015 yılı içinde 835  ilçe sakini ücretsiz sağlık hizmeti alarak  tedavi gördü. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile yapılan protokol ve iş birliğiyle çok sayıda ilçe sakini ayakta ve yataklı tedavilerini yaptırdılar. Uygulama kapsamında toplamda 3724 muayene 171 ameliyat ve 18167 adet de tetkik ve 235 çocuğa sünnet yapıldı.     Bölgenin en büyük ve kapsamlı sağlık kuruluşunun imkanlarını Dilovası halkına hem de ücretsiz bir şekilde ulaştırmaktan gurur duyduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası halkı Anadolu Sağlık Merkezi ile ilgili memnuniyetlerini sürekli dile getirmektedir. Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı ile Dilovası Belediyesi ortak çalışmanın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçeye sağladığı katkının devam edeceğini de belirtti” dedi.
Dilovası Belediyesi ile Anadolu eğitim ve Sosyal Vakfı’nın iş birliği ile 2015 içinde 835 ilçe sakinine ASM’de hiçbir ücret ödemeden hem tedavilerini hem de ameliyatlarını yaptırmaya devam ettiler.

Dilovası Belediyesi ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı işbirliğiyle 2015 yılı içinde 835  ilçe sakini ücretsiz sağlık hizmeti alarak  tedavi gördü. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile yapılan protokol ve iş birliğiyle çok sayıda ilçe sakini ayakta ve yataklı tedavilerini yaptırdılar. Uygulama kapsamında toplamda 3724 muayene 171 ameliyat ve 18167 adet de tetkik ve 235 çocuğa sünnet yapıldı.  
 
Bölgenin en büyük ve kapsamlı sağlık kuruluşunun imkanlarını Dilovası halkına hem de ücretsiz bir şekilde ulaştırmaktan gurur duyduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası halkı Anadolu Sağlık Merkezi ile ilgili memnuniyetlerini sürekli dile getirmektedir. Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı ile Dilovası Belediyesi ortak çalışmanın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçeye sağladığı katkının devam edeceğini de belirtti” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.