Dilovası için kütüphane seferberliği

Dilovası 22.08.2020 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası için kütüphane seferberliği

Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, şimdi de kente bir Millet Kütüphanesi kazandırmak adına kolları sıvarken bu kapsamda temaslarını da sıklaştırdı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kütüphaneler Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ve Daire Başkanı Taner Beyoğlu'nu ziyaret etti. Buradaki ziyaretinde Dilovası'na kazandırılmayı düşünülen Millet Kütüphanesi Projesi üzerine sohbet edem Başkan Şayir bu anlamda yapılması gereken her şeyi yapacaklarını ve hedeflerinin Dilovası’na ve Dilovası halkına güzel ve modern bir kütüphane kazandırmak olduğunu ifade etti. HER BİRİMİZ OKUMALIYIZ Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yükselen şehir Dilovası” sloganıyla çalışmaya devam ettiklerini kaydederken kültür ve sanatın bir kenti kent yapan başlıca faktörlerden biri olduğunun altını çizdi. Şayir, “Gençlerimiz okumalı. Hepimiz okumalıyız. Bu kapsamda Dilova’mıza bir Millet Kütüphanesi kazandırmak adına çalışıyoruz, bu kapsamda projemiz var” şeklinde konuştu.

Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, şimdi de kente bir Millet Kütüphanesi kazandırmak adına kolları sıvarken bu kapsamda temaslarını da sıklaştırdı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kütüphaneler Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ve Daire Başkanı Taner Beyoğlu'nu ziyaret etti. Buradaki ziyaretinde Dilovası'na kazandırılmayı düşünülen Millet Kütüphanesi Projesi üzerine sohbet edem Başkan Şayir bu anlamda yapılması gereken her şeyi yapacaklarını ve hedeflerinin Dilovası’na ve Dilovası halkına güzel ve modern bir kütüphane kazandırmak olduğunu ifade etti.

HER BİRİMİZ OKUMALIYIZ

Kültür ve sanata yönelik verdiği değer ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yükselen şehir Dilovası” sloganıyla çalışmaya devam ettiklerini kaydederken kültür ve sanatın bir kenti kent yapan başlıca faktörlerden biri olduğunun altını çizdi. Şayir, “Gençlerimiz okumalı. Hepimiz okumalıyız. Bu kapsamda Dilova’mıza bir Millet Kütüphanesi kazandırmak adına çalışıyoruz, bu kapsamda projemiz var” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.