19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası İmam Hatip Okulları Mezunları Derneğinden Toltar’a Ziyaret

Dilovası 14.12.2015 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası İmam Hatip Okulları Mezunları Derneğinden Toltar’a Ziyaret

Dilovası İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Metin Karakurt ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı  ziyaret etti. Dernek Başkanı Karakurt Başkan Toltar’a Kuran-ı Kerim hediye etti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaretine Dernek Başkanı Metin Karakurt ile Dilovası İmam hatip Lisesi Müdürü Ahmet Koç ve diğer yönetim kurulu  üyeleri  de katıldı. Belediye Başkanı Ali Toltar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İmam hatip Lisesinin Dilovası’na açılması çok büyük bir hizmettir. Bizlerde bu okulumuzun açılması ve eğitim faaliyetleri çok desteğimizi sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Dilovası İmam hatip Lisesi mensupları ve mezunları Derneği Başkanı Metin Karakurt’ta Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ederek “Başkanımız bizim sorunlarımızla yakından ilgilenmektedir. Kendilerine dernek yönetim kurulu ve tüm üyelerimiz  ile imam hatip mensup ve mezunları adına teşekkür ediyorum” dedi. Dernek Başkanı Metin Karakurt daha sonra Belediye Başkanı Toltar’a Kuran-ı Kerim hediye etti. 

Dilovası İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Metin Karakurt ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı  ziyaret etti. Dernek Başkanı Karakurt Başkan Toltar’a Kuran-ı Kerim hediye etti.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaretine Dernek Başkanı Metin Karakurt ile Dilovası İmam hatip Lisesi Müdürü Ahmet Koç ve diğer yönetim kurulu  üyeleri  de katıldı.

Belediye Başkanı Ali Toltar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İmam hatip Lisesinin Dilovası’na açılması çok büyük bir hizmettir. Bizlerde bu okulumuzun açılması ve eğitim faaliyetleri çok desteğimizi sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Dilovası İmam hatip Lisesi mensupları ve mezunları Derneği Başkanı Metin Karakurt’ta Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ederek “Başkanımız bizim sorunlarımızla yakından ilgilenmektedir. Kendilerine dernek yönetim kurulu ve tüm üyelerimiz  ile imam hatip mensup ve mezunları adına teşekkür ediyorum” dedi. Dernek Başkanı Metin Karakurt daha sonra Belediye Başkanı Toltar’a Kuran-ı Kerim hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.