GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası Liman Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamam!

Dilovası 03.12.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Dilovası Liman Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası’nda içme suyu kesintilerini önleyecek alt yapı çalışmasını tamamlandı. Bu kapsamda basınca dayanıklı borular kullanılarak 4 mahalledeki su kesintilerinin önüne geçildi. Şehir genelindeki birçok noktada üst yapı çalışmalarına önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aynı önemi alt yapı çalışmalarına da veriyor. Bir çok ilçede çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası’nda önemli bir güzergahta içme suyu altyapı çalışmasını tamamladı. Diliskelesi Mahallesi’nden Dilovası’na uzanan Liman Caddesi’ndeki içme suyu hattı, yüksek basınca dayanıklı borular kullanılarak yenilendi.  YÜKSEK BASINCA DAYANIKLI BORULAR İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, Liman Caddesi’ne yüksek basınçlara dayanıklı demir borular döşedi. Çalışma kapsamında bin 400 metre uzunluğundaki içme suyu altyapısı yenilendi. Altyapı hattının tamamlanması ile olası su kesintilerinin önüne geçilmiş olacak. İSU ekipleri yeni yapılan içme suyu hattını yakın zamanda devreye alacak.    4 MAHALLEYİ BESLİYOR Diliskelesi Mahallesi’nden başlayan içme suyu hattı, ilçe merkezinde bulunan 4 mahallenin içme suyunu karşılıyor. Yapılan çalışma ile arıza oranının en aza inmesi amaçlanıyor. Gerçekleştirilen altyapı imalat çalışmasında yüksek basınçlara dayanıklı 500 mm’lik demir borular kullanıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası’nda içme suyu kesintilerini önleyecek alt yapı çalışmasını tamamlandı. Bu kapsamda basınca dayanıklı borular kullanılarak 4 mahalledeki su kesintilerinin önüne geçildi.

Şehir genelindeki birçok noktada üst yapı çalışmalarına önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, aynı önemi alt yapı çalışmalarına da veriyor. Bir çok ilçede çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası’nda önemli bir güzergahta içme suyu altyapı çalışmasını tamamladı. Diliskelesi Mahallesi’nden Dilovası’na uzanan Liman Caddesi’ndeki içme suyu hattı, yüksek basınca dayanıklı borular kullanılarak yenilendi. 

YÜKSEK BASINCA DAYANIKLI BORULAR

İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, Liman Caddesi’ne yüksek basınçlara dayanıklı demir borular döşedi. Çalışma kapsamında bin 400 metre uzunluğundaki içme suyu altyapısı yenilendi. Altyapı hattının tamamlanması ile olası su kesintilerinin önüne geçilmiş olacak. İSU ekipleri yeni yapılan içme suyu hattını yakın zamanda devreye alacak.   

4 MAHALLEYİ BESLİYOR

Diliskelesi Mahallesi’nden başlayan içme suyu hattı, ilçe merkezinde bulunan 4 mahallenin içme suyunu karşılıyor. Yapılan çalışma ile arıza oranının en aza inmesi amaçlanıyor. Gerçekleştirilen altyapı imalat çalışmasında yüksek basınçlara dayanıklı 500 mm’lik demir borular kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.