Dilovası Merkez Cami’si Yenileniyor

Dilovası 09.11.2018 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası Merkez Cami’si Yenileniyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Merkez Camii’nde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çevre ve Peyzaj çalışmalarında caminin etrafına mermer taş döşeme ve cami ışıklandırılmasının yanı sıra ibadethanelerin eksikleri giderilecek, cami bahçesinde yapılan çimlendirme ve ağaçlandırmanın bitmesiyle birlikte Dilovası Merkez camii daha bakımlı bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Toltar, camide gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar sırasında cami cemaati ile sohbet edip sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Toltar, “İlçemizde önemli ibadet alanlarından biri olan Dilovası Merkez Camii için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yapımı tamamlanan camimizin Belediyemiz Fen İşleri ve Park ve Bahçeler ekipleri tarafından avlu düzenlemesi ve bitki dikimleri ardından çim ekimi işlemleriyle devam eden çalışmaların bitmesiyle kent estetiğine uygun bir cami bırakmayı hedefliyoruz. Bahçede yapılan düzenlemeyle cami cemaati için daha rahat bir ortam tasarlanmış olacak.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Merkez Camii’nde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çevre ve Peyzaj çalışmalarında caminin etrafına mermer taş döşeme ve cami ışıklandırılmasının yanı sıra ibadethanelerin eksikleri giderilecek, cami bahçesinde yapılan çimlendirme ve ağaçlandırmanın bitmesiyle birlikte Dilovası Merkez camii daha bakımlı bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Toltar, camide gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar sırasında cami cemaati ile sohbet edip sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Toltar, “İlçemizde önemli ibadet alanlarından biri olan Dilovası Merkez Camii için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yapımı tamamlanan camimizin Belediyemiz Fen İşleri ve Park ve Bahçeler ekipleri tarafından avlu düzenlemesi ve bitki dikimleri ardından çim ekimi işlemleriyle devam eden çalışmaların bitmesiyle kent estetiğine uygun bir cami bırakmayı hedefliyoruz. Bahçede yapılan düzenlemeyle cami cemaati için daha rahat bir ortam tasarlanmış olacak.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.