Dilovası MHP Başkanını Belirleyecek

Dilovası 17.03.2017 - 19:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası MHP Başkanını Belirleyecek

Referandum nedeniyle bir yıl önceye seçilen teşkilatların kongreleri, ilimizde geçtiğimiz hafta start aldı. Bu hafta sonu da MHP’de 4 ilçenin kongresi yapılacak. Yarın MHP Kartepe ve Dilovası ilçe teşkilatlarının olağan kongresi yapılacak, delegeler oylarını kullanacak. MHP Kartele İlçe Teşkilatı’nın kongresi yarın saat 10.00’da Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kongreye mevcut başkanı Murat Kalender’in hazırladığı listeyle gidilecek. Kongrede Kalender’in karşısına ise rakip çıkmayacağı öğrenildi. Murat Kalender   DİLOVASI’NDA İKİ ADAY MHP’nin yarın kongresini yapacağı bir diğer ilçe de Dilovası. Dilovası’ndaki kongrede ise yarın saat 10.00’da ilçe binasında yapılacak. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Türkel ile Cihan Sevinç’in hazırladıkları liste ile gidilecek. 400 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 15 yönetim kurulu, 11 de il delegesi belirlenecek. Delegeler, konuşmaların ardından kurulan sandıklarda oy kullanabilecek. Cihan Sevinç     Hüseyin Türkel

Referandum nedeniyle bir yıl önceye seçilen teşkilatların kongreleri, ilimizde geçtiğimiz hafta start aldı. Bu hafta sonu da MHP’de 4 ilçenin kongresi yapılacak. Yarın MHP Kartepe ve Dilovası ilçe teşkilatlarının olağan kongresi yapılacak, delegeler oylarını kullanacak. MHP Kartele İlçe Teşkilatı’nın kongresi yarın saat 10.00’da Uzunçiftlik Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kongreye mevcut başkanı Murat Kalender’in hazırladığı listeyle gidilecek. Kongrede Kalender’in karşısına ise rakip çıkmayacağı öğrenildi.

Murat Kalender

 

DİLOVASI’NDA İKİ ADAY

MHP’nin yarın kongresini yapacağı bir diğer ilçe de Dilovası. Dilovası’ndaki kongrede ise yarın saat 10.00’da ilçe binasında yapılacak. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Türkel ile Cihan Sevinç’in hazırladıkları liste ile gidilecek. 400 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 15 yönetim kurulu, 11 de il delegesi belirlenecek. Delegeler, konuşmaların ardından kurulan sandıklarda oy kullanabilecek.

Cihan Sevinç

 

 

Hüseyin Türkel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.