Dilovası’na 50 Milyon Euro’luk dev yatırım

Dilovası 09.06.2017 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’na 50 Milyon Euro’luk dev yatırım

DÜNYANIN EN BÜYÜK YTONG FABRİKASI AÇILIYOR

Pendik’teki fabrikasının 300 dönümlük arsasını TOKİ’ye devredek Gebze OSB’ye taşınma kararı alan Türk Ytong, burada dünyanın en büyük ytong fabrikasını kuracak. Şirket, yeni fabrikaya 50 milyon euro’luk yatırım yapacak. 50 MİLYON EURO’LUK DEV YATIRIM Çağdaş yapılaşma için 54 yıldır hizmet veren, yapı malzemeleri sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.Ş., yüksek teknolojili yeni üretim tesislerine bir yenisini daha ilave ediyor. Türkiye’deki ilk fabrikasını 1963 yılında Pendik’te kuran Türk Ytong, 500 bin metreküp kapasitesi ile dünyanın en büyük Ytong fabrikası olacak 6. tesisini, 50 milyon Euro’luk yatırımla Türk sanayiinin öncü şehri Kocaeli’nin Dilovası ilçesi’nde kurmak için düğmeye basıyor. MODERN DONANIMLI İstihdam ve enerji tasarrufu açısından ülkemize ve bölgeye önemli katkılar sağlayacak olan Türk Ytong Dilovası Tesisi, teknolojisi ve kapasitesiyle, bünyesinde yer alacak Ytong Akademi Eğitim Merkezi ve Ar-Ge Merkezi ile Türk inşaat ve gazbeton endüstrisini ileri seviyelere taşıyacak modern donanıma sahip olacak. PAZARTESİ AÇILIYOR Ytong Dilovası Tesisi temel atma töreni 12 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 14.00’te GEBKİM Kocaeli-Gebze V (KİMYA) İhtisas OSB Atatürk Bulvarı’nda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.
DÜNYANIN EN BÜYÜK YTONG FABRİKASI AÇILIYOR

Pendik’teki fabrikasının 300 dönümlük arsasını TOKİ’ye devredek Gebze OSB’ye taşınma kararı alan Türk Ytong, burada dünyanın en büyük ytong fabrikasını kuracak. Şirket, yeni fabrikaya 50 milyon euro’luk yatırım yapacak.

50 MİLYON EURO’LUK DEV YATIRIM

Çağdaş yapılaşma için 54 yıldır hizmet veren, yapı malzemeleri sektörünün köklü kuruluşu Türk Ytong Sanayi A.Ş., yüksek teknolojili yeni üretim tesislerine bir yenisini daha ilave ediyor. Türkiye’deki ilk fabrikasını 1963 yılında Pendik’te kuran Türk Ytong, 500 bin metreküp kapasitesi ile dünyanın en büyük Ytong fabrikası olacak 6. tesisini, 50 milyon Euro’luk yatırımla Türk sanayiinin öncü şehri Kocaeli’nin Dilovası ilçesi’nde kurmak için düğmeye basıyor.

MODERN DONANIMLI

İstihdam ve enerji tasarrufu açısından ülkemize ve bölgeye önemli katkılar sağlayacak olan Türk Ytong Dilovası Tesisi, teknolojisi ve kapasitesiyle, bünyesinde yer alacak Ytong Akademi Eğitim Merkezi ve Ar-Ge Merkezi ile Türk inşaat ve gazbeton endüstrisini ileri seviyelere taşıyacak modern donanıma sahip olacak.

PAZARTESİ AÇILIYOR

Ytong Dilovası Tesisi temel atma töreni 12 Haziran 2017 Pazartesi günü saat 14.00’te GEBKİM Kocaeli-Gebze V (KİMYA) İhtisas OSB Atatürk Bulvarı’nda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.