GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası’na göz polikliniği müjdesi!

Dilovası 02.07.2020 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’na göz polikliniği müjdesi!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası Devlet Hastanesinde göz polikliniği bölümünün hizmet vermeye başladığını açıkladı. Başkan Şayir’e vatandaşlar “Senin bu emeklerin bizleri çok mutlu ediyor” diyerek teşekkür etti. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesinde göz polikliniği bölümünün hizmet vermeye başladığını müjdeledi. Uzun zamandır bu hizmet üzerine çalışan Başkan Hamza Şayir, bir projesini daha tamamlamanın gururunu yaşarken yeni hizmet, vatandaşların büyük takdirini topladı. Bundan böyle Dilovalı vatandaşlar, Dilovası Devlet Hastanesinde göz polikliniği hizmeti alabilecek. VATANDAŞLARDAN YOĞUN TEŞEKKÜR Başkan Hamza Şayir, “Sağlıklı ve Sıhhatli kal Dilovası” açıklamasında bulunurken Başkan Hamza Şayir’in sosyal medya sayfasındaki vatandaşlar göz polikliniği bölümünün hizmet vermeye başlamasının sevincini yaşayarak Başkan Hamza Şayir’e teşekkürlerini sundular. Dilovalı vatandaşlar yaptıkları yorumlarda “Allah razı olsun. Senin bu emeklerin bizleri çok mutlu ediyor, Sonunda geldi, çok iyi oldu, emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovası Devlet Hastanesinde göz polikliniği bölümünün hizmet vermeye başladığını açıkladı. Başkan Şayir’e vatandaşlar “Senin bu emeklerin bizleri çok mutlu ediyor” diyerek teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Devlet Hastanesinde göz polikliniği bölümünün hizmet vermeye başladığını müjdeledi. Uzun zamandır bu hizmet üzerine çalışan Başkan Hamza Şayir, bir projesini daha tamamlamanın gururunu yaşarken yeni hizmet, vatandaşların büyük takdirini topladı. Bundan böyle Dilovalı vatandaşlar, Dilovası Devlet Hastanesinde göz polikliniği hizmeti alabilecek.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN TEŞEKKÜR

Başkan Hamza Şayir, “Sağlıklı ve Sıhhatli kal Dilovası” açıklamasında bulunurken Başkan Hamza Şayir’in sosyal medya sayfasındaki vatandaşlar göz polikliniği bölümünün hizmet vermeye başlamasının sevincini yaşayarak Başkan Hamza Şayir’e teşekkürlerini sundular. Dilovalı vatandaşlar yaptıkları yorumlarda “Allah razı olsun. Senin bu emeklerin bizleri çok mutlu ediyor, Sonunda geldi, çok iyi oldu, emeği geçenlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.