19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'na ücretsiz internet geliyor

Dilovası 22.06.2016 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'na ücretsiz internet geliyor

Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Sahil Parkı ve Dinlenme alanına, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz internet erişimini hizmete sunacak.

Dilovası Belediyesi, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya yönelik yapılan teknolojik gelişmelere devam ediyor. Belediye ekipleri, dinlenme ve yürüş yapmaya müsait olan Tavşancıl Sahil Dinlenme Parkına kablosuz güvenli ve ücretsiz internet erişimini hizmete sunacak. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil etmekte. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, vatandaşların ücretsiz, hızlı ve güvenli internet bağlantısı ile dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri için vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu bölgelerde ücretsiz internet hizmetini devreye alıyoruz" dedi  
Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Sahil Parkı ve Dinlenme alanına, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz internet erişimini hizmete sunacak.
Dilovası Belediyesi, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya yönelik yapılan teknolojik gelişmelere devam ediyor. Belediye ekipleri, dinlenme ve yürüş yapmaya müsait olan Tavşancıl Sahil Dinlenme Parkına kablosuz güvenli ve ücretsiz internet erişimini hizmete sunacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil etmekte. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, vatandaşların ücretsiz, hızlı ve güvenli internet bağlantısı ile dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri için vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu bölgelerde ücretsiz internet hizmetini devreye alıyoruz" dedi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.