Dilovası’na yeni 112 acil istasyonu

Dilovası 18.12.2016 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’na yeni 112 acil istasyonu

Dilovası Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan çalışma ile Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni 112 Acil İstasyonu kuruluyor. Dilovası’nda sağlık alanında yapılan yatırımların bir yenisi olan 112 Acil Sağlık İstasyonu Cumhuriyet Mahallesi’ne kuruluyor. Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı çalışma ile kurulan 112 Acil Sağlık İstasyonu için yer tahsisi, altyapı, otopark ve çevre düzenlemesini bitirme noktasına gelen Dilovası Belediyesi İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan prefabrik istasyonu da kurarak çalışmaların son aşamasına gelinmesini sağladı. Yeni kurulacak 11 Acil Sağlık İstasyonunun yer ve çevre düzenlemesini üstlenen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, konuyla ilgili yaptığı açıklama da “İl Sağlık Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yaptığımız çalışma ile Dilovası’nda yeni kurulan 112 Acil Sağlık istasyonumuz halkımıza hizmet etme aşamasına gelmiştir. Yaşanabilecek kazalar sonrası anında müdahalenin önemi çok önemlidir. Dilovası’nda ambulans hizmetlerinin daha aktif ve hızlı verilebilmesi için yeni açılan istasyonumuz bizim için büyük önem arz ediyor. İkincisini açtığımız bu istasyonların sayısının her geçen gün artması için çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı da İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum."dedi. 

Dilovası Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan çalışma ile Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni 112 Acil İstasyonu kuruluyor.

Dilovası’nda sağlık alanında yapılan yatırımların bir yenisi olan 112 Acil Sağlık İstasyonu Cumhuriyet Mahallesi’ne kuruluyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı çalışma ile kurulan 112 Acil Sağlık İstasyonu için yer tahsisi, altyapı, otopark ve çevre düzenlemesini bitirme noktasına gelen Dilovası Belediyesi İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan prefabrik istasyonu da kurarak çalışmaların son aşamasına gelinmesini sağladı.

Yeni kurulacak 11 Acil Sağlık İstasyonunun yer ve çevre düzenlemesini üstlenen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, konuyla ilgili yaptığı açıklama da “İl Sağlık Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yaptığımız çalışma ile Dilovası’nda yeni kurulan 112 Acil Sağlık istasyonumuz halkımıza hizmet etme aşamasına gelmiştir. Yaşanabilecek kazalar sonrası anında müdahalenin önemi çok önemlidir. Dilovası’nda ambulans hizmetlerinin daha aktif ve hızlı verilebilmesi için yeni açılan istasyonumuz bizim için büyük önem arz ediyor. İkincisini açtığımız bu istasyonların sayısının her geçen gün artması için çalışıyoruz. Desteklerinden dolayı da İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum."dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.