Dilovası'na yeni sağlık müdürü

Dilovası 11.05.2020 - 16:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası'na yeni sağlık müdürü

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Mustafa Polat’a yeni görevinde başarılar dilemek üzere ziyaret gerçekleştirdi. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Yaklaşık 1 hafta önce Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Mustafa Polat’a hayırlı olsun ziyaretine yoğun çalışma dönemi nedeniyle bugün gelebildik. Dilovası bizim için son derece önemli bir bölge. Fabrikaların ve çalışma hayatının hareketli olduğu bu bölgede koronavirüs ile ilgili önemli kararların hızlıca alınması ve uygulanması gerekiyor. Dinamik ve hareketli olan ilçemizde 25 yataklı Dilovası Devlet Hastanesi vatandaşlarımıza hizmet veriyor.  Her geçen gün daha da gelişen hastanemizde ultrason, tomografi hizmetleri,  doğumhane,  yoğun bakım ve hemodiyaliz üniteleri gibi önemli hizmetler sunuluyor.  Uzman hekim kadrosu ise her geçen gün gelişiyor. İnşallah bu sene içerisinde hastanemizi 50 yatak kapasiteli hale getirebilmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi. İŞBİRLİĞİ İÇİNDE HAREKET EDECEĞİZ Sağlıkta hastanecilik hizmetlerinin önemli olduğunu, koruyucu sağlık hizmetlerinin ise hayati önem taşıdığını aktaran Ergüney “Dilovası’nda bu hizmetlerin ilçe müdürlükleri ve diğer kurumlarla sinerji yaratılarak İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli şekilde profesyonelce yürütülüyor. Bu nedenle yapacağımız çalışmalarda Dr. Mustafa Polat’a çok güveniyoruz. Kendisi bölgede yıllardır aile hekimi olarak hizmet vermiş, insani ilişkileri kuvvetli ve başarılı bir arkadaşımız. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.  Kendisinin Dilovası’nda birinci ve ikinci basamak sağlık hizmetlerinin sunumu ve koordinasyon çalışmalarında aktif rol alacağına inanıyorum. Çünkü burada bulunan fabrika ve kamu kurumları bizim için önem arz ediyor.  Çalışmalarımızda işbirliği içerisinde hareket etmeliyiz. Onlarında desteği ile salgın sürecini en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyor, saygılar sunuyorum” dedi. BÖLGEYİ İYİ TANIYORUM Dilovası İlçe Sağlık Müdürü olarak yeni görevine başladığı için mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Dr. Mustafa Polat “İlçemiz fabrikaların bulunması nedeniyle çalışan nüfusunun yoğun olduğu bir bölge. Bölgede uzun yıllar yaşamış biri olarak burayı iyi tanıyorum. İl Sağlık Müdürümüze bizleri bu göreve layık gördüğünden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah sağlık müdürlüğümüzün ve kurumlarımızın da desteği ile vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya gayret göstereceğiz” dedi. Dr. Mustafa Polat Kimdir? 1970 Sivas doğumlu hekim ilk orta ve lise eğitimini Derince’de tamamladı ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzun süre özel sektörde çalışan Polat, daha önce Derince ve Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüklerine bağlı olarak Aile Hekimliği görevlerinde de bulunmuştu.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Mustafa Polat’a yeni görevinde başarılar dilemek üzere ziyaret gerçekleştirdi. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Yaklaşık 1 hafta önce Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Mustafa Polat’a hayırlı olsun ziyaretine yoğun çalışma dönemi nedeniyle bugün gelebildik. Dilovası bizim için son derece önemli bir bölge. Fabrikaların ve çalışma hayatının hareketli olduğu bu bölgede koronavirüs ile ilgili önemli kararların hızlıca alınması ve uygulanması gerekiyor. Dinamik ve hareketli olan ilçemizde 25 yataklı Dilovası Devlet Hastanesi vatandaşlarımıza hizmet veriyor.  Her geçen gün daha da gelişen hastanemizde ultrason, tomografi hizmetleri,  doğumhane,  yoğun bakım ve hemodiyaliz üniteleri gibi önemli hizmetler sunuluyor.  Uzman hekim kadrosu ise her geçen gün gelişiyor. İnşallah bu sene içerisinde hastanemizi 50 yatak kapasiteli hale getirebilmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE HAREKET EDECEĞİZ

Sağlıkta hastanecilik hizmetlerinin önemli olduğunu, koruyucu sağlık hizmetlerinin ise hayati önem taşıdığını aktaran Ergüney “Dilovası’nda bu hizmetlerin ilçe müdürlükleri ve diğer kurumlarla sinerji yaratılarak İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli şekilde profesyonelce yürütülüyor. Bu nedenle yapacağımız çalışmalarda Dr. Mustafa Polat’a çok güveniyoruz. Kendisi bölgede yıllardır aile hekimi olarak hizmet vermiş, insani ilişkileri kuvvetli ve başarılı bir arkadaşımız. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.  Kendisinin Dilovası’nda birinci ve ikinci basamak sağlık hizmetlerinin sunumu ve koordinasyon çalışmalarında aktif rol alacağına inanıyorum. Çünkü burada bulunan fabrika ve kamu kurumları bizim için önem arz ediyor.  Çalışmalarımızda işbirliği içerisinde hareket etmeliyiz. Onlarında desteği ile salgın sürecini en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

BÖLGEYİ İYİ TANIYORUM

Dilovası İlçe Sağlık Müdürü olarak yeni görevine başladığı için mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Dr. Mustafa Polat “İlçemiz fabrikaların bulunması nedeniyle çalışan nüfusunun yoğun olduğu bir bölge. Bölgede uzun yıllar yaşamış biri olarak burayı iyi tanıyorum. İl Sağlık Müdürümüze bizleri bu göreve layık gördüğünden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah sağlık müdürlüğümüzün ve kurumlarımızın da desteği ile vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya gayret göstereceğiz” dedi.

Dr. Mustafa Polat Kimdir?

1970 Sivas doğumlu hekim ilk orta ve lise eğitimini Derince’de tamamladı ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzun süre özel sektörde çalışan Polat, daha önce Derince ve Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüklerine bağlı olarak Aile Hekimliği görevlerinde de bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.