19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda 2 okul ‘Hami’ oldu!

Dilovası 28.04.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda 2 okul ‘Hami’ oldu!

Dilovası'nın iki okuluna Hamilik belgesi verildi.  Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik'İn başkanlığında yapılan Hami Okulu bu projesine katılan 42 okuldan 2'si Dilovası’ndan Özel Enka Lisesi ile Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu oldu.  Valilik Akçakoca Toplantı salonunda  "Hami Projesi" kapsamında Dilovası Özel Enka Lisesi ve Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu Müdürüne hamilik beratı belgesi verildi. HAMİ PROJESİ NEDİR? Milli Eğitim Bakanlığı “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” çerçevesinde eğitim sisteminin önemli bir parçası olan özel öğretim alanının önümüzdeki süreçte kalite odaklı bir yapıya dönüşmesine, yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesine, özel okullar ile resmi okullar arasındaki sosyal dayanışmayı ve bütünleşmeyi artırmaya yönelik çalışmalar hedeflemektedir. Bu çalışma Hami projesi olarak adlandırılıyor.

Dilovası'nın iki okuluna Hamilik belgesi verildi.  Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik'İn başkanlığında yapılan Hami Okulu bu projesine katılan 42 okuldan 2'si Dilovası’ndan Özel Enka Lisesi ile Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu oldu.  Valilik Akçakoca Toplantı salonunda  "Hami Projesi" kapsamında Dilovası Özel Enka Lisesi ve Çerkeşli Nuh Çimento İlkokulu Müdürüne hamilik beratı belgesi verildi.

HAMİ PROJESİ NEDİR?

Milli Eğitim Bakanlığı “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” çerçevesinde eğitim sisteminin önemli bir parçası olan özel öğretim alanının önümüzdeki süreçte kalite odaklı bir yapıya dönüşmesine, yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesine, özel okullar ile resmi okullar arasındaki sosyal dayanışmayı ve bütünleşmeyi artırmaya yönelik çalışmalar hedeflemektedir. Bu çalışma Hami projesi olarak adlandırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.