19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda 23 Nisan Coşkusu

Dilovası 23.04.2019 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası'nda 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü Dilovası’nda coşkuyla kutlandı.

1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla Cumhuriyetimizin kurcusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dilovası’nda da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler Dilovası Belediye önündeki meydana çelenklerin konulması ile başladı. Kutlama etkinlikleri Dilovası Belediyesi önünde devam etti. Törene Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Jandarma Komutan vekili Teğmen Sait Arı,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri Mahalle Muhtarları ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümüne ulaşmanın coşkusu ile kutlamaların yapıldığı belirtildi. Törendeki konuşmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’inciyılını coşkuyla kutladıklarını dile getiren Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Her yıl büyük bir gururla yaşadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten duygularımla kutlarım dedi. Çocuklar Tarafından Hazırlan gösteriler ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçe bazında yapılan, Çeşitli dalarda yapılan kompozisyon, ödüllerini Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve İlçe milli Eğitim Müdürü Balay Tarafından verildi. Kutlama programı öğrenciler tarafından Yapılan Tören Geçişi ile sona erdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü Dilovası’nda coşkuyla kutlandı.

1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla Cumhuriyetimizin kurcusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dilovası’nda da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler Dilovası Belediye önündeki meydana çelenklerin konulması ile başladı. Kutlama etkinlikleri Dilovası Belediyesi önünde devam etti. Törene Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Jandarma Komutan vekili Teğmen Sait Arı,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri Mahalle Muhtarları ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümüne ulaşmanın coşkusu ile kutlamaların yapıldığı belirtildi. Törendeki konuşmasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’inciyılını coşkuyla kutladıklarını dile getiren Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Her yıl büyük bir gururla yaşadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten duygularımla kutlarım dedi.

Çocuklar Tarafından Hazırlan gösteriler ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçe bazında yapılan, Çeşitli dalarda yapılan kompozisyon, ödüllerini Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve İlçe milli Eğitim Müdürü Balay Tarafından verildi. Kutlama programı öğrenciler tarafından Yapılan Tören Geçişi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.