19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda 4 araç birbirine girdi!

Dilovası 02.03.2020 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası'nda 4 araç birbirine girdi!

Dilovası D-100 Karayolu’nda işçi servislerinin de bulunduğu 4 aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Kaza, Dilovası D-100 Karayolu, Tavşancıl Mahallesi Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan sürücüleri öğrenilemeyen 2 minibüs, 2 midibüs ve 1 tır çarpıştı. Kazada minibüslerde bulunan 9 işçi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslara taşındı. Ambulanslarda ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. KİLOMETRELERCE UZUNLUKTA ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU Kaza sebebi ile D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapanarak, kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise yolda güvenlik önlemi alarak trafiğin tek şeritten ilerlemesini sağladı. Ekipler tarafından olay yerinde yapılan çalışmaların ardından kazaya karışan araçlar çekiciler yardımı ile kaldırıldı. Araçların kaldırılmasının ardından D-100 Kara yolu Ankara istikameti yaklaşık 1 saat sonra trafiğe açıldı. Oluşan uzun araç kuyruğu ise havadan görüntülendi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Dilovası D-100 Karayolu’nda işçi servislerinin de bulunduğu 4 aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Kaza, Dilovası D-100 Karayolu, Tavşancıl Mahallesi Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan sürücüleri öğrenilemeyen 2 minibüs, 2 midibüs ve 1 tır çarpıştı. Kazada minibüslerde bulunan 9 işçi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslara taşındı. Ambulanslarda ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

KİLOMETRELERCE UZUNLUKTA ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Kaza sebebi ile D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapanarak, kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise yolda güvenlik önlemi alarak trafiğin tek şeritten ilerlemesini sağladı. Ekipler tarafından olay yerinde yapılan çalışmaların ardından kazaya karışan araçlar çekiciler yardımı ile kaldırıldı. Araçların kaldırılmasının ardından D-100 Kara yolu Ankara istikameti yaklaşık 1 saat sonra trafiğe açıldı. Oluşan uzun araç kuyruğu ise havadan görüntülendi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.