Dilovası'nda Açıldı

Dilovası 03.05.2016 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'nda Açıldı

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ve Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye yanındaki park alanında, Talebe Yurdunun düzenlediği Hayır Çarşısı Kermesini birlikte açtılar.

Dilovası’nda bulunan Erkek Talebe Yurdu, Yıldız Kız Talebe Yurdu ve Diliskelesi Erkek Talebe yurdunun birlikte düzenledikleri kermes, belediye hizmet binası yanındaki park alanında  açıldı. Hafta sonuna kadar açık kalacak kermesin açılışını Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kaymakam Hulusi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kurs yöneticilerinden Osman Öksüz, Mesut Çetinkaya ve Dündar Cengiz birlikte yaptılar. Belediye Başkanı Ali Toltar çok önemli ve anlamlı bulduğu kermesin hayırlara vesile olmasın dileyerek şöyle devam etti “Talebe yurdumuzun ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu hayır kermesinin açılışını yapıyoruz. Ben öncelikle hocaları ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böyle bir etkinliği süreklilik haline getirmeleri ilçemize ve ilçemiz açısından büyük bir önem taşımaktadır. Burada yıl boyunca öğrencilerimiz ve hocalarımız el emeklerini burada sergilediler. Bizlere sunacaklar bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin’de yaptığı konuşmada , Bizler hayırda yarışmayı esas alan insanlarız böyle de olmalıyız. Bu açıdan bakalım hayata yoksa hepimiz netice itibari ile belirli roller üzerimize dikilmiş, biçilmiş bu roller bazıları devlet memurudur bazıları öğretmen bazıları da öğrencidir. Bunların süresi var hayat kadar süresi var. Bize verilen roller içerisin de yapmamız gereken temel şey iyi insan olmaktır. İyi insan olmak nasıl olur? İyi insan olmak iyi şeyler yaparak olunur. İyi şeyler yapmak ta kendinden başkasını düşünerek yapmaktır. Kendinden başkası için bir şeyler yapmak kendinden  başkası için iyi şeyler yaparak kazanılır.  Bu açıdan ben bu tür faaliyetleri çok önemsiyorum. Bu çalışmaları organize eden ve emek gösteren herkese teşekkür ederim” dedi.
Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ve Belediye Başkanı Ali Toltar, belediye yanındaki park alanında, Talebe Yurdunun düzenlediği Hayır Çarşısı Kermesini birlikte açtılar.

Dilovası’nda bulunan Erkek Talebe Yurdu, Yıldız Kız Talebe Yurdu ve Diliskelesi Erkek Talebe yurdunun birlikte düzenledikleri kermes, belediye hizmet binası yanındaki park alanında  açıldı. Hafta sonuna kadar açık kalacak kermesin açılışını Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kaymakam Hulusi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Kurs yöneticilerinden Osman Öksüz, Mesut Çetinkaya ve Dündar Cengiz birlikte yaptılar. Belediye Başkanı Ali Toltar çok önemli ve anlamlı bulduğu kermesin hayırlara vesile olmasın dileyerek şöyle devam etti “Talebe yurdumuzun ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu hayır kermesinin açılışını yapıyoruz. Ben öncelikle hocaları ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böyle bir etkinliği süreklilik haline getirmeleri ilçemize ve ilçemiz açısından büyük bir önem taşımaktadır. Burada yıl boyunca öğrencilerimiz ve hocalarımız el emeklerini burada sergilediler. Bizlere sunacaklar bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin’de yaptığı konuşmada , Bizler hayırda yarışmayı esas alan insanlarız böyle de olmalıyız. Bu açıdan bakalım hayata yoksa hepimiz netice itibari ile belirli roller üzerimize dikilmiş, biçilmiş bu roller bazıları devlet memurudur bazıları öğretmen bazıları da öğrencidir. Bunların süresi var hayat kadar süresi var. Bize verilen roller içerisin de yapmamız gereken temel şey iyi insan olmaktır. İyi insan olmak nasıl olur? İyi insan olmak iyi şeyler yaparak olunur. İyi şeyler yapmak ta kendinden başkasını düşünerek yapmaktır. Kendinden başkası için bir şeyler yapmak kendinden  başkası için iyi şeyler yaparak kazanılır.  Bu açıdan ben bu tür faaliyetleri çok önemsiyorum. Bu çalışmaları organize eden ve emek gösteren herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.