GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası'nda ambalaj fabrikasında intihar!

Dilovası 21.02.2020 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası'nda ambalaj fabrikasında intihar!

Dilovası'nda bulunan bir Ambalaj fabrikasında, Bayram K. adlı işçinin depoda yaşamına son verdiği iddia edildi. Dilovası'nda bulunan bir Ambalaj fabrikasında, Bayram K. adlı işçinin depoda intihar ettiği öğrenildi. İddiaya göre Bayram K.’nın ailevi ve ekonomik sıkıntılar içinde olduğu için intihar ettiği öğrenilirken, diğer işçilerin savcı gelene kadar arkadaşlarının cansız bedeni yanında çalıştırıldığı iddialar arasında. ARTIK DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI Öte yandan yerel bir gazeteye konuşan K.’nın çalışma arkadaşı; “Savcılık gelene kadar biz arkadaşımızın cansız bedeni orada dururken çalıştık. Dayanacak gücümüz kalmadı." İfadelerini kullandı. Başka bir işçi ise; “Bugün, geçici çalıştığımız yerde arkadaşımız kendini asarak hayatına son verdi. Bu sabah iş başı yaptıktan sonra, depoda bulundu. En kötüsü savcılık gelene kadar biz arkadaşımızın cansız bedeni orada dururken çalıştık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Biz çalışmaya devam ettik. Psikolojimizi bozdular" dedi.  

Dilovası'nda bulunan bir Ambalaj fabrikasında, Bayram K. adlı işçinin depoda yaşamına son verdiği iddia edildi.

Dilovası'nda bulunan bir Ambalaj fabrikasında, Bayram K. adlı işçinin depoda intihar ettiği öğrenildi. İddiaya göre Bayram K.’nın ailevi ve ekonomik sıkıntılar içinde olduğu için intihar ettiği öğrenilirken, diğer işçilerin savcı gelene kadar arkadaşlarının cansız bedeni yanında çalıştırıldığı iddialar arasında.

ARTIK DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI

Öte yandan yerel bir gazeteye konuşan K.’nın çalışma arkadaşı; “Savcılık gelene kadar biz arkadaşımızın cansız bedeni orada dururken çalıştık. Dayanacak gücümüz kalmadı." İfadelerini kullandı. Başka bir işçi ise; “Bugün, geçici çalıştığımız yerde arkadaşımız kendini asarak hayatına son verdi. Bu sabah iş başı yaptıktan sonra, depoda bulundu. En kötüsü savcılık gelene kadar biz arkadaşımızın cansız bedeni orada dururken çalıştık. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Biz çalışmaya devam ettik. Psikolojimizi bozdular" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.