Dilovası’nda bahar temizliği başladı.

Dilovası 14.03.2016 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda bahar temizliği başladı.

Dilovası Belediyesi'nin şehir genelinde yürütülen bahar temizliği seferberliği bütün hızıyla devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Tavşancıl sahilinde bulunan park alanlarının temizliği ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra  şehrin ana arter ve mahalle aralarında sürdürdüğü yeşillendirme ve bitki ekimiyle ağaçlandırma  çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan çalışmalarla şehir merkezindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak temizleyen ekipler, aynı çalışmayı park ve yürüyüş alanlarda da yapıyor. Temizlik çalışmalarını bunlarla sınırlandırmayan temizlik ekipleri, refüj ve yeşil alanlarda çöp toplama çalışmasına da ağırlık veriyor Yürütülen temizlik çalışmalarında ayrıca mahalle aralarındaki kaldırım kenarlarında olumsuz görüntülere neden olan otlar da kazınarak temizleniyor. Cadde ve sokaklarımızın yanı sıra, okul ve cami bahçelerine de el atan temizlik işleri personeli, ortak kullanım alanlarını baştan aşağı temizliyor. Bahar aylarının  gelmesiyle birlikte çalışmalarını iki kat daha artıran ekipleri, bir yandan yol ve kaldırımları yıkarken diğer yandan da park, bahçe, kaldırım, sokak, cadde ve boş alanları da elden geçiriyor.
Dilovası Belediyesi'nin şehir genelinde yürütülen bahar temizliği seferberliği bütün hızıyla devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Tavşancıl sahilinde bulunan park alanlarının temizliği ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra  şehrin ana arter ve mahalle aralarında sürdürdüğü yeşillendirme ve bitki ekimiyle ağaçlandırma  çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan çalışmalarla şehir merkezindeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak temizleyen ekipler, aynı çalışmayı park ve yürüyüş alanlarda da yapıyor. Temizlik çalışmalarını bunlarla sınırlandırmayan temizlik ekipleri, refüj ve yeşil alanlarda çöp toplama çalışmasına da ağırlık veriyor

Yürütülen temizlik çalışmalarında ayrıca mahalle aralarındaki kaldırım kenarlarında olumsuz görüntülere neden olan otlar da kazınarak temizleniyor. Cadde ve sokaklarımızın yanı sıra, okul ve cami bahçelerine de el atan temizlik işleri personeli, ortak kullanım alanlarını baştan aşağı temizliyor.

Bahar aylarının  gelmesiyle birlikte çalışmalarını iki kat daha artıran ekipleri, bir yandan yol ve kaldırımları yıkarken diğer yandan da park, bahçe, kaldırım, sokak, cadde ve boş alanları da elden geçiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.