Dilovası’nda Barış Caddesi sil baştan yenileniyor

Dilovası 13.04.2017 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda Barış Caddesi sil baştan yenileniyor

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mimar Sinan Mahallesi Barış Caddesi’nin sil baştan yeniliyor. Dilovası Belediyesi tarafından yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte başlatılan üst yapı ve yol çalışmaları kapsamında Mimar Sinan Mahallesi Barış caddesinde bordür yol çalışmalarınsa başladı. Barış Caddesi tamamıyla yenilenmek amacıyla başlatılan çalışmayla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçemizde başlattığımız üst yapı çalışmaları hız kazanmıştır. İlçemizde öncelikli yollar belirlenerek başlatılan çalışmalar neticesinde başlatılan Mimar Sinan Mahallesi Barış Caddesi inşallah kısa bir süre sonra bitecek ve o bölgede oturan vatandaşlarımıza yakışır bir caddeye kavuşmuş olacak. Barış caddesinin ardından çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de devam edecektir”dedi.  

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mimar Sinan Mahallesi Barış Caddesi’nin sil baştan yeniliyor.

Dilovası Belediyesi tarafından yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte başlatılan üst yapı ve yol çalışmaları kapsamında Mimar Sinan Mahallesi Barış caddesinde bordür yol çalışmalarınsa başladı. Barış Caddesi tamamıyla yenilenmek amacıyla başlatılan çalışmayla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçemizde başlattığımız üst yapı çalışmaları hız kazanmıştır. İlçemizde öncelikli yollar belirlenerek başlatılan çalışmalar neticesinde başlatılan Mimar Sinan Mahallesi Barış Caddesi inşallah kısa bir süre sonra bitecek ve o bölgede oturan vatandaşlarımıza yakışır bir caddeye kavuşmuş olacak. Barış caddesinin ardından çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de devam edecektir”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.