19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda Bilim Şenliği Tamamlandı

Dilovası 24.05.2018 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda Bilim Şenliği Tamamlandı

Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Sergisi açtı. Dilovası’nda son sergi olan bilim sergisine katılım yoğun oldu.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı; 5 - 12. sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam sunan Bilim Fuarlarına destek verilmesini amaçlıyor. 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları 18 Nisan 2018– 1 Haziran 2018 tarihleri arasında bir veya iki gün olacak şekilde her okulun kendi sınırları içerisinde gerçekleştirildi. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nda açılan sergiye Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, okul müdürü, öğretmenler,  öğrenciler ve veliler katıldı. BİLİM YOLUNDA KIVILCIM Düzenlenen bilim fuarı sergisi açılışında bir konuşma yapan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Hasan Ali Yücel Ortaokulumuzun hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim sergisi ile ilçemizdeki son sergimizi de yapmış olduk. Toplamda 8 okulumuzda yapılan TÜBİTAK Bilim şenliği ile çocuklarımızın hünerlerini sergileme ve bilim yolunda bir kıvılcım tutuşturma gayretiyle emek veren tüm okul Yöneticisi arkadaşlarımızı, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü ardından Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan bir konuşma yaptı. Kaymakam Alkan, “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katılan ilçemizdeki okulları ziyaret ederek açılışlarına katılım sağladık. sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Sergisi açtı. Dilovası’nda son sergi olan bilim sergisine katılım yoğun oldu.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı; 5 - 12. sınıf öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam sunan Bilim Fuarlarına destek verilmesini amaçlıyor. 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarları 18 Nisan 2018– 1 Haziran 2018 tarihleri arasında bir veya iki gün olacak şekilde her okulun kendi sınırları içerisinde gerçekleştirildi. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nda açılan sergiye Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, okul müdürü, öğretmenler,  öğrenciler ve veliler katıldı.

BİLİM YOLUNDA KIVILCIM

Düzenlenen bilim fuarı sergisi açılışında bir konuşma yapan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Hasan Ali Yücel Ortaokulumuzun hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim sergisi ile ilçemizdeki son sergimizi de yapmış olduk. Toplamda 8 okulumuzda yapılan TÜBİTAK Bilim şenliği ile çocuklarımızın hünerlerini sergileme ve bilim yolunda bir kıvılcım tutuşturma gayretiyle emek veren tüm okul Yöneticisi arkadaşlarımızı, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü ardından Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan bir konuşma yaptı. Kaymakam Alkan, “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katılan ilçemizdeki okulları ziyaret ederek açılışlarına katılım sağladık. sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.