19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda bir çevre felaketi daha!

Dilovası 12.02.2019 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda bir çevre felaketi daha!

Dilovalı bir vatandaş sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında Dilovası Kömürcüler OSB’ye ait olduğunu iddia ettiği borudan dereye atık suların attığını söyledi.

Dilovalı bir vatandaş sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında Dilovası Kömürcüler OSB’ye ait olduğunu iddia ettiği borudan dereye atık suların attığını söyledi. Gün geçmiyor ki Dilovası’nda bir çevre felaketi yaşanmasın. Her geçen gün çevre felaketleri ile gündeme gelen Dilovası bu kez de Kömürcüler OSB’nin dereye akıttığı atık sularla gündemde. Dilovası halkının isyan ettiği görüntülerde; “Dilovası Kömürcüler OSB dereye bırakıyor, dereden de denize gidiyor. Sonra bize hizmet yapacağız diyorsunuz. Siz Dilovası’nın neresini geliştirdiniz, her şey sizde ne yaptınız? Koca bir hiç. İnsanları kandırdınız. Artık elinizi vicdanınıza koyun. Bu insanların hakkını yiyorsunuz. Nasıl rahat edeceksiniz onları düşünün, bu insanlara reva gördüğünüz şeyi düşünün. Bu pislikler insanlar zehirleniyor” ifadelerine yer verildi.  Haber: Kübra Akabalı
Dilovalı bir vatandaş sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında Dilovası Kömürcüler OSB’ye ait olduğunu iddia ettiği borudan dereye atık suların attığını söyledi.

Dilovalı bir vatandaş sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında Dilovası Kömürcüler OSB’ye ait olduğunu iddia ettiği borudan dereye atık suların attığını söyledi. Gün geçmiyor ki Dilovası’nda bir çevre felaketi yaşanmasın. Her geçen gün çevre felaketleri ile gündeme gelen Dilovası bu kez de Kömürcüler OSB’nin dereye akıttığı atık sularla gündemde. Dilovası halkının isyan ettiği görüntülerde; “Dilovası Kömürcüler OSB dereye bırakıyor, dereden de denize gidiyor. Sonra bize hizmet yapacağız diyorsunuz. Siz Dilovası’nın neresini geliştirdiniz, her şey sizde ne yaptınız? Koca bir hiç. İnsanları kandırdınız. Artık elinizi vicdanınıza koyun. Bu insanların hakkını yiyorsunuz. Nasıl rahat edeceksiniz onları düşünün, bu insanlara reva gördüğünüz şeyi düşünün. Bu pislikler insanlar zehirleniyor” ifadelerine yer verildi. 

Haber: Kübra Akabalı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.