19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda bulunan taksi durakları için kiralama ihalesi yapıldı

Kocaeli 15.08.2016 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda bulunan taksi durakları için kiralama ihalesi yapıldı

Büyükşehir Encümen toplantısında Başiskele ve Dilovası’nda bulunan taksi durakları için kiralama ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda Başiskele ilçesinde bulunan Symbol AVM önü ve Dilovası Belediyesi önündeki taksi durakları kiralama ihalesi yapıldı. Symbol AVM önündeki 12 araçlık, Dilovası Belediyesi önündeki 3 araçlık taksi durağı yeri ihale edildi. Her iki ihaleye toplamda 40 teklif geldi. İhalede Symbol AVM için 34, Dilovası Belediyesi önü için 6 katılımcı teklifte bulundu.   EN YÜKSEK TEKLİF 171 BİN 600 TL Symbol AVM önünde bulunan 12 araçlık taksi durağı ihalesinde 171 bin 600 TL+KDV ile en yüksek teklifi veren Zerran Tunca ile 102 bin 500 TL+KDV  ile en düşük teklifi veren Bayram Göktaş durakta yer sahibi oldu. Dilovası Belediyesi önünde bulunan durak için yapılan ihalede 75’er bin TL+KDV teklif veren Harun Akyol, Nahit Özan ve Kahraman Umuç taksi yerlerini aldı. Yapılan ihaleler sonrası en yüksek teklifi veren taksiciler duraklarda 3 yıl süreyle kalacak.   SYMBOL AVM İÇİN Zerran Tunca                                                                       171 bin 600 TL Ahmet Özay                                                               171 bin 300 TL Nihat Şahin                                                                 159 bin 459 TL Adalet Tuncay                                                            140 bin 100 TL Nilgün Kurnaz                                                            132 bin TL Hayri Kurnaz                                                              132 bin TL Ümmiye Kızıllık                                                           121 bin TL Ömer Topal                                                                121 bin TL Zeliha Göktaş                                                             111 bin TL Fatih Sultan İpek                                                                 105 bin 999 TL Neslihan Çakır                                                           105 bin TL Bayram Göktaş                                                          102 bin 500 TL   DİLOVASI İÇİN Harun Akyol                                                                         75 bin TL Nahit Özkan                                                                         75 bin TL Kahraman Tunç                                                                  75 bin TL  
Büyükşehir Encümen toplantısında Başiskele ve Dilovası’nda bulunan taksi durakları için kiralama ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda Başiskele ilçesinde bulunan Symbol AVM önü ve Dilovası Belediyesi önündeki taksi durakları kiralama ihalesi yapıldı. Symbol AVM önündeki 12 araçlık, Dilovası Belediyesi önündeki 3 araçlık taksi durağı yeri ihale edildi. Her iki ihaleye toplamda 40 teklif geldi. İhalede Symbol AVM için 34, Dilovası Belediyesi önü için 6 katılımcı teklifte bulundu.

 

EN YÜKSEK TEKLİF 171 BİN 600 TL

Symbol AVM önünde bulunan 12 araçlık taksi durağı ihalesinde 171 bin 600 TL+KDV ile en yüksek teklifi veren Zerran Tunca ile 102 bin 500 TL+KDV  ile en düşük teklifi veren Bayram Göktaş durakta yer sahibi oldu. Dilovası Belediyesi önünde bulunan durak için yapılan ihalede 75’er bin TL+KDV teklif veren Harun Akyol, Nahit Özan ve Kahraman Umuç taksi yerlerini aldı. Yapılan ihaleler sonrası en yüksek teklifi veren taksiciler duraklarda 3 yıl süreyle kalacak.

 

SYMBOL AVM İÇİN

Zerran Tunca                                                                       171 bin 600 TL

Ahmet Özay                                                               171 bin 300 TL

Nihat Şahin                                                                 159 bin 459 TL

Adalet Tuncay                                                            140 bin 100 TL

Nilgün Kurnaz                                                            132 bin TL

Hayri Kurnaz                                                              132 bin TL

Ümmiye Kızıllık                                                           121 bin TL

Ömer Topal                                                                121 bin TL

Zeliha Göktaş                                                             111 bin TL

Fatih Sultan İpek                                                                 105 bin 999 TL

Neslihan Çakır                                                           105 bin TL

Bayram Göktaş                                                          102 bin 500 TL

 

DİLOVASI İÇİN

Harun Akyol                                                                         75 bin TL

Nahit Özkan                                                                         75 bin TL

Kahraman Tunç                                                                  75 bin TL  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.