Dilovası’nda çalışmalar yoğunlaştırıldı

Dilovası 20.04.2016 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda çalışmalar yoğunlaştırıldı

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Ekipleri, isu ve doğalgaz çalışmalarında zarar görmüş cadde ve sokakları tekrar elden geçirerek onarımını yapıyorlar. Kayapınar Mahallesinde Eynerce Dere boyuna uzanan caddenin bakımını ve onarımını yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım ekipleri, doğalgaz ve İSU çalışmaları nedeniyle bozulan yolların onarımı gerçekleştirilerek doğalgaz çalışmaları esnasında yapılan kazılardan meydana gelen açık noktaları asfalt yama makinesi ile kapatan ekipler, anında müdahale ekibi ile sorunları ortadan kaldırıyor. Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bahar aylarının gelmesiyle  çeşitli nedenlerle bozulan zeminlerin tamir ve bakımı için  yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Belli bir program dâhilinde ve öncelik sırasına göre çalışmalar sürecek. Halkın yoğun olarak kullandığı, aşırı hasarlı yollara öncelik veriyoruz.  Dilovası halkının daha güvenli, rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek dedi."​​

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Ekipleri, isu ve doğalgaz çalışmalarında zarar görmüş cadde ve sokakları tekrar elden geçirerek onarımını yapıyorlar.

Kayapınar Mahallesinde Eynerce Dere boyuna uzanan caddenin bakımını ve onarımını yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım ekipleri, doğalgaz ve İSU çalışmaları nedeniyle bozulan yolların onarımı gerçekleştirilerek doğalgaz çalışmaları esnasında yapılan kazılardan meydana gelen açık noktaları asfalt yama makinesi ile kapatan ekipler, anında müdahale ekibi ile sorunları ortadan kaldırıyor.

Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bahar aylarının gelmesiyle  çeşitli nedenlerle bozulan zeminlerin tamir ve bakımı için  yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Belli bir program dâhilinde ve öncelik sırasına göre çalışmalar sürecek. Halkın yoğun olarak kullandığı, aşırı hasarlı yollara öncelik veriyoruz.  Dilovası halkının daha güvenli, rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek dedi."​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.