Dilovası’nda camide çocuk öldü!

Dilovası 20.06.2019 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda camide çocuk öldü!

Dilovası Mimar Sinan Mahallesi H.z. Ali Camisi’nde Devran E. dolabın üzerine devrilmesi sonucu feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Dün Dilovası’nda korkunç bir olay yaşandı. Dilovası Mimar Sinan Mahallesi Hz. Ali Camisi’nde Devran E. isimli Kur’an kursu öğrencisi dolaptan bir şey almak için dolabın kapağını açtığı an, dolap üzerine yıkıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Devran E.’nin yakını Fehmi E. “Cennet kuşu cami şehidi.(( Devran E. )) Elif bası boynunda çantası, şimdi size soruyorum suçlu kim olabilir sizce bu kadar ihmalsizlik olabilir mi? Hayat bu kadar ucuz mu??” diyerek isyan etti. Konu ile alakalı Kocaeli İl Müftülüğü’nün cami öğretim görevlilerine mesajla bilgilendirme yaptığı öğrenildi. Bilgilendirme mesajında camilerde dolap, kitaplık vb. gibi eşyaların sabitlenmesi gerektiği ve tedbirler alınması gerektiğine değinildi. Minik Devran’ın Ağrı Doğubeyazıt’tan Dilovası’na misafirliğe geldiği öğrenilirken, savcılığın olaya el koyduğu ve Hz. Ali Camisi İmamı Yaşar Ö.’nün tutuklandığı da edinilen bilgiler arasında.  Yaşanan olayla ilgili telefon bağlantısı gerçekleştirdiğimiz Dilovası İlçe Müftülüğü ise konu hakkında bilgi veremeyeceğini belirterek sessizliğini korudu. HABER: KÜBRA AKABALI
Dilovası Mimar Sinan Mahallesi H.z. Ali Camisi’nde Devran E. dolabın üzerine devrilmesi sonucu feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Dün Dilovası’nda korkunç bir olay yaşandı. Dilovası Mimar Sinan Mahallesi Hz. Ali Camisi’nde Devran E. isimli Kur’an kursu öğrencisi dolaptan bir şey almak için dolabın kapağını açtığı an, dolap üzerine yıkıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Devran E.’nin yakını Fehmi E. “Cennet kuşu cami şehidi.(( Devran E. )) Elif bası boynunda çantası, şimdi size soruyorum suçlu kim olabilir sizce bu kadar ihmalsizlik olabilir mi? Hayat bu kadar ucuz mu??” diyerek isyan etti. Konu ile alakalı Kocaeli İl Müftülüğü’nün cami öğretim görevlilerine mesajla bilgilendirme yaptığı öğrenildi. Bilgilendirme mesajında camilerde dolap, kitaplık vb. gibi eşyaların sabitlenmesi gerektiği ve tedbirler alınması gerektiğine değinildi. Minik Devran’ın Ağrı Doğubeyazıt’tan Dilovası’na misafirliğe geldiği öğrenilirken, savcılığın olaya el koyduğu ve Hz. Ali Camisi İmamı Yaşar Ö.’nün tutuklandığı da edinilen bilgiler arasında.  Yaşanan olayla ilgili telefon bağlantısı gerçekleştirdiğimiz Dilovası İlçe Müftülüğü ise konu hakkında bilgi veremeyeceğini belirterek sessizliğini korudu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.