Dilovası’nda çarpık kentleşme var!

Dilovası 03.07.2019 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda çarpık kentleşme var!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası’nda çarpık kentleşmeden oluşan sorunları çözeceğiz” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tavşancıl Sahil Restoran’da bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Şayir, “31 Mart yerel seçimlerinde bayrağı devraldık. Önceki dönem belediye başkanlarına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Dilovası’nı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Başladığımız ilk günden bu yana halkımızın teveccühü ile var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim çalışmamız halka hizmet odaklı. Birilerine yaranmak için değil işimizi Allah rızası için yapıyoruz. Kalp ve samimiyet noktasında daha hassasız. EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ Bizler ilk günden bu yana söz verdiğimiz gibi halkla bütünleştik. Şu ana kadar 4 halk meclisimizi gerçekleştirdik. Çözüm odaklı çalışıyoruz. Görev değişikliklerimizi yeteneklere uygun yapıyoruz. Toplumumuzla barışığız. Bu dönemde eğitime çok önem veriyoruz. Belediyeler eğitimin içinde olmalı. Belediye başkanı sürekli halkın içinde olduğu zaman sorunlara hızlı odaklanması için milli eğitimle de işbirliği içinde olmalı. Bölgemizde inovasyon ve teknoloji merkezi kurmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kodlama ve yapay zeka konularında destek vermeye başladık. Montossori sınıflarımız açmaya başladık. İŞLERİMİZİ İNSAN ODAKLI YAPIYORUZ Dilovamıza hayırseverler sayesinde bir anaokulu açtık. Söz verdiğimiz gibi de diğer çalışmalarımız devam ediyor. Köseler Köyümüzde Zekâ sınıfı kurduk. Pilot bölgelerde aldığımız verimlere göre çalışmalarımızı yaygınlaştıracağız. Yaz okullarımızla binlerce genç kardeşimize ulaştık. Onlar bizden daha şanslılar. Bizde onlara yardımcı olurken doğru yöntemlerle onları yönlendirme çabası içindeyiz. Allah bizi utandırmasın. Cuma günü mazbatamızı aldık. Pazartesi günü ücretsiz servislerimizi başladık Yaptığımız işlerimizi insan odaklı yaptık. Parti, kişileri gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE HABER: KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası’nda çarpık kentleşmeden oluşan sorunları çözeceğiz” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tavşancıl Sahil Restoran’da bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Şayir, “31 Mart yerel seçimlerinde bayrağı devraldık. Önceki dönem belediye başkanlarına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Dilovası’nı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Başladığımız ilk günden bu yana halkımızın teveccühü ile var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim çalışmamız halka hizmet odaklı. Birilerine yaranmak için değil işimizi Allah rızası için yapıyoruz. Kalp ve samimiyet noktasında daha hassasız.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Bizler ilk günden bu yana söz verdiğimiz gibi halkla bütünleştik. Şu ana kadar 4 halk meclisimizi gerçekleştirdik. Çözüm odaklı çalışıyoruz. Görev değişikliklerimizi yeteneklere uygun yapıyoruz. Toplumumuzla barışığız. Bu dönemde eğitime çok önem veriyoruz. Belediyeler eğitimin içinde olmalı. Belediye başkanı sürekli halkın içinde olduğu zaman sorunlara hızlı odaklanması için milli eğitimle de işbirliği içinde olmalı. Bölgemizde inovasyon ve teknoloji merkezi kurmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kodlama ve yapay zeka konularında destek vermeye başladık. Montossori sınıflarımız açmaya başladık.

İŞLERİMİZİ İNSAN ODAKLI YAPIYORUZ

Dilovamıza hayırseverler sayesinde bir anaokulu açtık. Söz verdiğimiz gibi de diğer çalışmalarımız devam ediyor. Köseler Köyümüzde Zekâ sınıfı kurduk. Pilot bölgelerde aldığımız verimlere göre çalışmalarımızı yaygınlaştıracağız. Yaz okullarımızla binlerce genç kardeşimize ulaştık. Onlar bizden daha şanslılar. Bizde onlara yardımcı olurken doğru yöntemlerle onları yönlendirme çabası içindeyiz. Allah bizi utandırmasın. Cuma günü mazbatamızı aldık. Pazartesi günü ücretsiz servislerimizi başladık Yaptığımız işlerimizi insan odaklı yaptık. Parti, kişileri gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.