Dilovası'nda Cumhuriyet Bayramı Coşku İle Kutlandı

Dilovası 29.10.2016 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'nda Cumhuriyet Bayramı Coşku İle Kutlandı

Dilovası’nda Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılı düzenlenen etkinlikler ile coşkuyla kutlandı.

  28 Ekim de Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinlikler, 29 Ekim Kaymakamlık makamında kutlamaların kabulü ile başladı. Dilovası Kaymakamı Hulusi ŞAHİN, Belediye başkanı Ali TOLTAR tebrikleri kabul ettiler. KUTLAMALAR CUMHURİYET MEYDANINDA DEVAM ETTİ Cumhuriyet Meydanında devam eden kutlamalara Kaymakam Hulusi ŞAHİN, Belediye Başkanı Ali TOLTAR,  Garnizon Komutanı Üsteğmen Barış Deniz KESER, Milli Eğitim Müdürü Murat BALAY, İlçe Emniyet Müdürü Erkan GÜRBÜZ, AK Parti İlçe Başkanı Osman AKBULUT, askeri ve mülki erkân, daire müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Günün anlam önemini belirten konuşmayı yapan Dilovası Kaymakamı Hulusi ŞAHİN  "Büyük milletimizin tarihindeki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin 93. yılını büyük bir onurla, büyük coşkularla kutluyoruz. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Atatürk'ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz" dedi. Kaymakam Şahin’in konuşmasının ardından tören öğrenciler tarafından okunan şiirler, okul korosunun Cumhuriyet marşlarını seslendirmesiyle devam etti. ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ Cumhuriyetin 93. Yılı kutlamaları, okullar arası düzenlenen kompozisyon, resim, şiir, yarışmalarında dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncülere ödülleri takdim edildi. MEHTERAN BÜYÜK ALKIŞ ALDI Polisan Ortaokulunun halk oyunları ve Mehteran takımının gösterisi beğeniyle izlenirken küçük oyuncular alkış topladı. Cumhuriyet Bayramı programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.    
Dilovası’nda Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılı düzenlenen etkinlikler ile coşkuyla kutlandı.

 

28 Ekim de Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinlikler, 29 Ekim Kaymakamlık makamında kutlamaların kabulü ile başladı. Dilovası Kaymakamı Hulusi ŞAHİN, Belediye başkanı Ali TOLTAR tebrikleri kabul ettiler.

KUTLAMALAR CUMHURİYET MEYDANINDA DEVAM ETTİ

Cumhuriyet Meydanında devam eden kutlamalara Kaymakam Hulusi ŞAHİN, Belediye Başkanı Ali TOLTAR,  Garnizon Komutanı Üsteğmen Barış Deniz KESER, Milli Eğitim Müdürü Murat BALAY, İlçe Emniyet Müdürü Erkan GÜRBÜZ, AK Parti İlçe Başkanı Osman AKBULUT, askeri ve mülki erkân, daire müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam önemini belirten konuşmayı yapan Dilovası Kaymakamı Hulusi ŞAHİN  "Büyük milletimizin tarihindeki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin 93. yılını büyük bir onurla, büyük coşkularla kutluyoruz. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Atatürk'ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Kaymakam Şahin’in konuşmasının ardından tören öğrenciler tarafından okunan şiirler, okul korosunun Cumhuriyet marşlarını seslendirmesiyle devam etti.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Cumhuriyetin 93. Yılı kutlamaları, okullar arası düzenlenen kompozisyon, resim, şiir, yarışmalarında dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncülere ödülleri takdim edildi.

MEHTERAN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Polisan Ortaokulunun halk oyunları ve Mehteran takımının gösterisi beğeniyle izlenirken küçük oyuncular alkış topladı. Cumhuriyet Bayramı programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.