Dilovası’nda Denetimler sürüyor

Dilovası 07.02.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda Denetimler sürüyor

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mahallelerde denetim çalışmaları yaptı.

Denetimler sonucu tarihi geçmiş gıda ürünleri toplandı. Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bakkal, market ve süpermarketlerin raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken ürünlerin saklama koşullarına uygun olup olmadığı konusunda da denetim yaptı. Halkın sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuz koşulun önüne geçmek için denetimlerini tüm Dilovası genelinde sıklaştıran ekipler kanunlara uymayan işletmelere de para cezası kesti. ,   Zabıta Müdürlüğü yetkilileri bu denetimlere Dilovası genelindeki tüm bakkal, market ve süpermarketlerde devam edeceklerini belirtti. Denetimlerde özellikle gıda malzemelerinin depolama alanlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edilirken, genel temizlik şartlarına uyulup uyulmadığı da denetimlerden geçirilerek hijyenik şartlara uygun uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak haklarında yasal işlem uygulanmıştır.”denildi. Denetlemelerle ilgili açıklama yapan Dilovası Başkanı Ali Toltar, "Denetimler toplum sağlığını ve huzurunu korumak amacıyla yapılıyor. Zabıta Müdürlüğümüz esnafımızla sürekli iletişim halinde çalışıyor. Zabıta personelimiz halkımızın sağlığını düşünerek bu tür denetimleri belirli periyotlarla yapmak zorundalar." şeklinde konuştu.
Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mahallelerde denetim çalışmaları yaptı.

Denetimler sonucu tarihi geçmiş gıda ürünleri toplandı. Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bakkal, market ve süpermarketlerin raflarında bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken ürünlerin saklama koşullarına uygun olup olmadığı konusunda da denetim yaptı. Halkın sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuz koşulun önüne geçmek için denetimlerini tüm Dilovası genelinde sıklaştıran ekipler kanunlara uymayan işletmelere de para cezası kesti. ,

 

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri bu denetimlere Dilovası genelindeki tüm bakkal, market ve süpermarketlerde devam edeceklerini belirtti. Denetimlerde özellikle gıda malzemelerinin depolama alanlarının hijyen kurallarına uygun olup olmadığı kontrol edilirken, genel temizlik şartlarına uyulup uyulmadığı da denetimlerden geçirilerek hijyenik şartlara uygun uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılarak haklarında yasal işlem uygulanmıştır.”denildi. Denetlemelerle ilgili açıklama yapan Dilovası Başkanı Ali Toltar, "Denetimler toplum sağlığını ve huzurunu korumak amacıyla yapılıyor. Zabıta Müdürlüğümüz esnafımızla sürekli iletişim halinde çalışıyor. Zabıta personelimiz halkımızın sağlığını düşünerek bu tür denetimleri belirli periyotlarla yapmak zorundalar." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.