Dilovası’nda Eğitim Toplantıları Hız Kesmiyor

Dilovası 11.11.2018 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda Eğitim Toplantıları Hız Kesmiyor

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nda değerlendirme toplantısı yaptı.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Şube Müdüresi Songül Dereli ve okul müdürü Cüneyt Dağ ile okul öğretmenleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu Müdürü Cüneyt Dağ okulda yapılan çalışmalar, projeler ve sorunlar konusunda Kaymakam Alkan’a ve beraberindeki ekibe sunum yaptı. Kaymakam Alkan, yürütülen başarılı etkinlikler nedeni ile okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür etti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, eğitim kalitesinin daha iyi seviyeye yükseltilmesi için yapılması gerekenleri ilettiler. Yapılan toplantının ardından Kaymakam Alkan eğitim kalitesinin daha iyi seviyeye yükseltilmesi için yapılması gerekenleri iletti. KÜBRA AKABALI
Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nda değerlendirme toplantısı yaptı.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Şube Müdüresi Songül Dereli ve okul müdürü Cüneyt Dağ ile okul öğretmenleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu Müdürü Cüneyt Dağ okulda yapılan çalışmalar, projeler ve sorunlar konusunda Kaymakam Alkan’a ve beraberindeki ekibe sunum yaptı. Kaymakam Alkan, yürütülen başarılı etkinlikler nedeni ile okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür etti. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, eğitim kalitesinin daha iyi seviyeye yükseltilmesi için yapılması gerekenleri ilettiler. Yapılan toplantının ardından Kaymakam Alkan eğitim kalitesinin daha iyi seviyeye yükseltilmesi için yapılması gerekenleri iletti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.