19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda Eğitim Toplantısı

Dilovası 07.09.2018 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda Eğitim Toplantısı

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim yılına hazırlık amacı ile Dilovası okul ve kurum müdürleri ile bir hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

Dilovası’nda öğrencilere daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay okul müdürleri ile istişarede bulanarak sorun ve taleplerini dinledi. Dilovası’nda daha iyi bir eğitim vermeyi hedeflediklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim MüdürüBalay, “2017-2018 eğitim yılı bizim için çok verimli geçti. Öğrencilerimizle bir arada güzel işler başardık. Yeni eğitim yılında da öğrencilerimiz için gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Okul müdürlerimiz ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Tadilat gereken okullarda çalışmalarımızı okul müdürlerimiz ve belediyemiz ile koordineli çalışarak tamamladık. Dilovası’nda yeni eğitim yılına eksiksiz girsin istiyoruz. Aldığımız kararlar öğrencilerimize, velilere ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.” dedi. KÜBRA AKABALI
Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim yılına hazırlık amacı ile Dilovası okul ve kurum müdürleri ile bir hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

Dilovası’nda öğrencilere daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay okul müdürleri ile istişarede bulanarak sorun ve taleplerini dinledi. Dilovası’nda daha iyi bir eğitim vermeyi hedeflediklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim MüdürüBalay, “2017-2018 eğitim yılı bizim için çok verimli geçti. Öğrencilerimizle bir arada güzel işler başardık. Yeni eğitim yılında da öğrencilerimiz için gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Okul müdürlerimiz ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Tadilat gereken okullarda çalışmalarımızı okul müdürlerimiz ve belediyemiz ile koordineli çalışarak tamamladık. Dilovası’nda yeni eğitim yılına eksiksiz girsin istiyoruz. Aldığımız kararlar öğrencilerimize, velilere ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.