19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda Ekipler Mesaide

Dilovası 31.12.2015 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası'nda Ekipler Mesaide

Dilovası Belediyesi’ne bağlı ekipler  gece saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde 7/24 esasına göre çalışmalarını aralıkrız sürdürerek kapanan yolları açmayı sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde  herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için  24 saat teyakkuz halinde çalıştıklarını söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Belediyesi olarak kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde ikamet eden vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması noktasında her türlü tedbiri aldık. Sabah saatlerinden itibaren tüm ekiplerimizle  başlayan çalışmalarımız hala devam etmektedir.  İlçe genelinde tüm caddeler ve güzergahları açık tutuyoruz.  Kar yağışının gece etkili olacağını tahmin ettiğimiz bölgelerdeki ekiplerimiz 24 saat boyunca teyakkuzda olacaklar. Kar yağışının durumuna göre tuzlama çalışmaları da başlayacak” dedi.

Dilovası Belediyesi’ne bağlı ekipler  gece saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde 7/24 esasına göre çalışmalarını aralıkrız sürdürerek kapanan yolları açmayı sürdürüyor.

Kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde  herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için  24 saat teyakkuz halinde çalıştıklarını söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası Belediyesi olarak kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde ikamet eden vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması noktasında her türlü tedbiri aldık. Sabah saatlerinden itibaren tüm ekiplerimizle  başlayan çalışmalarımız hala devam etmektedir.  İlçe genelinde tüm caddeler ve güzergahları açık tutuyoruz.  Kar yağışının gece etkili olacağını tahmin ettiğimiz bölgelerdeki ekiplerimiz 24 saat boyunca teyakkuzda olacaklar. Kar yağışının durumuna göre tuzlama çalışmaları da başlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.