19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda en güzel masal anlatma yarışı

Dilovası 16.05.2019 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda en güzel masal anlatma yarışı

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul birinci ve ikinci sınıflar arasında ‘En güzel masal anlatma yarışması’ düzenledi. Yarışmaya Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan da katılım gösterdi. Yarışa hakkında açıklamada bulunan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “En güzel masal anlatma yarışması ilçe finaline katılan öğrencilerimizin mükemmel sunumlarıyla anlatımlarını izledik, dinledik. Dereceye giren öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul müdürlerimize ödüllerini takdim ettik. Ayrıca dereceye girsin girmesin tüm öğrenci ve öğretmenlerimize de günün anısına hediye takdiminde bulunduk. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde mali desteklerinden dolayı DNB mesleki yeterlilik kursu ve Mehmet Kaya ya teşekkür ederiz” dedi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler; 1. Akif Alp-Solventaş İlkokulu 2.Sema Dündar- Hacı Seyit Taşan İlkokulu 3.Elif Naz Deli- M. Zeki Ondan İlkokulu İlkokullar arası 2. Sınıf derece alan öğrenciler 1.Rübeyda Sade-M. Zeki Ondan İlkokulu 2.Merve Vural-Hacı Seyit Taşan İlkokulu 3.Mihrimah Ömür-Solventaş İlkokulu KÜBRA AKABALI

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul birinci ve ikinci sınıflar arasında ‘En güzel masal anlatma yarışması’ düzenledi. Yarışmaya Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan da katılım gösterdi. Yarışa hakkında açıklamada bulunan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “En güzel masal anlatma yarışması ilçe finaline katılan öğrencilerimizin mükemmel sunumlarıyla anlatımlarını izledik, dinledik. Dereceye giren öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul müdürlerimize ödüllerini takdim ettik. Ayrıca dereceye girsin girmesin tüm öğrenci ve öğretmenlerimize de günün anısına hediye takdiminde bulunduk. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde mali desteklerinden dolayı DNB mesleki yeterlilik kursu ve Mehmet Kaya ya teşekkür ederiz” dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler;

1. Akif Alp-Solventaş İlkokulu

2.Sema Dündar- Hacı Seyit Taşan İlkokulu

3.Elif Naz Deli- M. Zeki Ondan İlkokulu

İlkokullar arası 2. Sınıf derece alan öğrenciler

1.Rübeyda Sade-M. Zeki Ondan İlkokulu

2.Merve Vural-Hacı Seyit Taşan İlkokulu

3.Mihrimah Ömür-Solventaş İlkokulu

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.