19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda engellilere özel bir gün

Dilovası 09.12.2015 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda engellilere özel bir gün

Dilovası Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle ilçedeki engelli  birey ve yakınlarını özel bir gün düzenleyerek  ağırladı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisiyle mutlu bir gün yaşadılar. Daha sonra Tavşancıl Restoranda birlikte yemek yediler. Programa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Ankara’da olduğundan dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, Dilovası Engeliler Derneği Başkanı Samet Elden,  ve aileler ile engelli bireyler katıldı.  Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, engelli aile ve bireylerle tek tek ilgilenerek,  Hayatı Paylaşmak İçin Aramızda Engel Yok mesajı verilen gecede engelli vatandaşların sadece bir gün değil yaşam boyu anılması ve desteklenmesi gerektiği vurgusu yapıldı.  Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Samet Elden yaptığı konuşmada engelliler ile ilgili açıklamalarda bulunurken Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a da teşekkür etti.

Dilovası Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle ilçedeki engelli  birey ve yakınlarını özel bir gün düzenleyerek  ağırladı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisiyle mutlu bir gün yaşadılar. Daha sonra Tavşancıl Restoranda birlikte yemek yediler.

Programa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar Ankara’da olduğundan dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, Dilovası Engeliler Derneği Başkanı Samet Elden,  ve aileler ile engelli bireyler katıldı.  Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, engelli aile ve bireylerle tek tek ilgilenerek,  Hayatı Paylaşmak İçin Aramızda Engel Yok mesajı verilen gecede engelli vatandaşların sadece bir gün değil yaşam boyu anılması ve desteklenmesi gerektiği vurgusu yapıldı.

 Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Samet Elden yaptığı konuşmada engelliler ile ilgili açıklamalarda bulunurken Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.