Dilovası’nda Eylül Meclisi “TAMAM”

Dilovası 07.09.2017 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası’nda Eylül Meclisi “TAMAM”

Dilovası Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleşti.

Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda önceki gün gerçekleşti. Başkan Toltar'ın gündeme dair yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan meclis toplantısında Başkan Toltar, "Güneydoğu Asya ülkesi olan Myanmar’da bir grup budis rahip tarafından Arakanlı müslümanlara yapılan katliamı esefle, şiddetle kınıyoruz. İslam coğrafyasında yaşanan zulmün son bulmasını diliyorum. ŞEHİTLER UNUTULMADI Bu arada hem meclis üyelerimin hemde halkımızın geçmiş Kurban Bayramını bir kez daha kutlar, Kurban ibadetimizin kabul olmasını Rabbimden nizyaz eder, hep birlikte nice bayramlar dilerim. Geçmiş 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. KÜLTÜR KOMPLEKSİMİZİN TEMELİNİ ATTIK Gebze Ticaret Odamızın sponsorluğuyla ve desteğiyle belediyemiz işbirliğiyle geçtiğimiz günlerde ilçemize Halk Eğitim ve Kültür Merkez Hizmet Binası temelini attık. Bu kapsamda modern tesisimizin bünyesinde: Halk Eğitim Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi, Orhangazi ve Mimar Sinan Mahallelerimizin Muhtarlık Ofisleri, Orhan Gazi Mahallesi Sağlık Ocağını ilçemize kazandırıp halkımızın hizmetine sunacağız inşallah. EKİPLERİMİZ HER ALANDA ÇALIŞIYOR Yine geçtiğimiz ay içerisinde 300 yavrumuzun sünnet merasimini hep birlikte gerçekleştirdik. İlçemizin giriş çıkışları ile ilgili problemle yakından ilgileniyoruz, en yakında zamanda çözüme kavuşturacağız. Seyir Tepesi ve Bayrak Tepe Sosyal yaşam alanında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, spor sanattan kültürel faaliyetlere, bitkilendirme çalışmalarından çevre temizliğine kadar her alanda ekiplerimiz üstün gayretiyle çalışıyor, çabalıyoruz."dedi. KOMPLEKSİN DEVRİ YAPILDI Gündeme dair konuşmasının ardından meclis gündemine geçen Başkan Toltar, gündemde olan 8 maddeyi tek tek okuyarak oyladı. Gündemde Orhangazi Mahallesi Muhtarlık alanında geçtiğimiz günlerde temeli atılarak başlanılan eğitim kompleksinin eğitim alanına dönüşmesi gibi önemli konular meclis üyelerinin onayı ile meclisten geçti.
Dilovası Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında gerçekleşti.

Dilovası Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Dilovası Belediyesi toplantı salonunda önceki gün gerçekleşti. Başkan Toltar'ın gündeme dair yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan meclis toplantısında Başkan Toltar, "Güneydoğu Asya ülkesi olan Myanmar’da bir grup budis rahip tarafından Arakanlı müslümanlara yapılan katliamı esefle, şiddetle kınıyoruz. İslam coğrafyasında yaşanan zulmün son bulmasını diliyorum.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Bu arada hem meclis üyelerimin hemde halkımızın geçmiş Kurban Bayramını bir kez daha kutlar, Kurban ibadetimizin kabul olmasını Rabbimden nizyaz eder, hep birlikte nice bayramlar dilerim. Geçmiş 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum.

KÜLTÜR KOMPLEKSİMİZİN TEMELİNİ ATTIK

Gebze Ticaret Odamızın sponsorluğuyla ve desteğiyle belediyemiz işbirliğiyle geçtiğimiz günlerde ilçemize Halk Eğitim ve Kültür Merkez Hizmet Binası temelini attık. Bu kapsamda modern tesisimizin bünyesinde: Halk Eğitim Merkezi ve Aile Sağlık Merkezi, Orhangazi ve Mimar Sinan Mahallelerimizin Muhtarlık Ofisleri, Orhan Gazi Mahallesi Sağlık Ocağını ilçemize kazandırıp halkımızın hizmetine sunacağız inşallah.

EKİPLERİMİZ HER ALANDA ÇALIŞIYOR

Yine geçtiğimiz ay içerisinde 300 yavrumuzun sünnet merasimini hep birlikte gerçekleştirdik. İlçemizin giriş çıkışları ile ilgili problemle yakından ilgileniyoruz, en yakında zamanda çözüme kavuşturacağız. Seyir Tepesi ve Bayrak Tepe Sosyal yaşam alanında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, spor sanattan kültürel faaliyetlere, bitkilendirme çalışmalarından çevre temizliğine kadar her alanda ekiplerimiz üstün gayretiyle çalışıyor, çabalıyoruz."dedi.

KOMPLEKSİN DEVRİ YAPILDI

Gündeme dair konuşmasının ardından meclis gündemine geçen Başkan Toltar, gündemde olan 8 maddeyi tek tek okuyarak oyladı. Gündemde Orhangazi Mahallesi Muhtarlık alanında geçtiğimiz günlerde temeli atılarak başlanılan eğitim kompleksinin eğitim alanına dönüşmesi gibi önemli konular meclis üyelerinin onayı ile meclisten geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.