GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası'nda gündem gençler

Dilovası 04.06.2020 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası'nda gündem gençler

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile nisan, mayıs ve haziran ayı toplantılarını iptal eden Dilovası Belediye Meclisi, hizmetlerinin aksamamsı için olağanüstü toplandı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen meclis toplantısı iki gündem maddesi ile icra edildi. HİZMETLER AKSAMADAN DEVAM EDİYOR Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, koronavirüsle mücadele sürecinde belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. Her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten Başkan Şayir, belediye hizmetlerinin aksamaması içinde çalışmaların son sürat devam ettiğini ifade etti. ANKARA ZİYARETLERİNİN MEYVELERİNİ ALIYORUZ Başkan Şayir, göreve gelir gelmez gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinin olumlu sonuçlarını almaya devam ettiklerini belirterek “Gençlik ve Spor Bakanlığımız; Adnan Kahveci Parkı Kadın ve Gençlik El Sanatları Merkezi, Diliskelesi Kapalı Halı Saha projesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Dilovası Şehit Nihat Karataş stadının zeminin yeniden yapılması projelerinin onayladı. Yine Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile Eylerce Kavşağımız bitti, Yavuz Sultan Selim Caddesi ışıklandırılarak halkımızın hizmetine açıldı. Halkımız adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi. İKİ GÜNDEM YER ALDI Başkan Şayir, gündemin olağan üstü toplanmasının önceliğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan projelerin meclis tarafından da onaylanarak startının verilmesi olduğunu söyledi. İlk gündem maddesi olarak oylanan, Orhangazi Mahallesi 40 adan 1 Nolu Parselin Gençlik Merkezi yapımı için İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne tahsisini oy çokluğu ile kabul edilirken, gündemin ikinci maddesinde yer alan Norm Kadro Cetvelinin görüşülmesi maddesi ise komisyona havale edildi

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile nisan, mayıs ve haziran ayı toplantılarını iptal eden Dilovası Belediye Meclisi, hizmetlerinin aksamamsı için olağanüstü toplandı.

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen meclis toplantısı iki gündem maddesi ile icra edildi.

HİZMETLER AKSAMADAN DEVAM EDİYOR

Toplantıda konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, koronavirüsle mücadele sürecinde belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. Her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten Başkan Şayir, belediye hizmetlerinin aksamaması içinde çalışmaların son sürat devam ettiğini ifade etti.

ANKARA ZİYARETLERİNİN MEYVELERİNİ ALIYORUZ

Başkan Şayir, göreve gelir gelmez gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinin olumlu sonuçlarını almaya devam ettiklerini belirterek “Gençlik ve Spor Bakanlığımız; Adnan Kahveci Parkı Kadın ve Gençlik El Sanatları Merkezi, Diliskelesi Kapalı Halı Saha projesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Dilovası Şehit Nihat Karataş stadının zeminin yeniden yapılması projelerinin onayladı. Yine Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile Eylerce Kavşağımız bitti, Yavuz Sultan Selim Caddesi ışıklandırılarak halkımızın hizmetine açıldı. Halkımız adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi.

İKİ GÜNDEM YER ALDI

Başkan Şayir, gündemin olağan üstü toplanmasının önceliğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan projelerin meclis tarafından da onaylanarak startının verilmesi olduğunu söyledi. İlk gündem maddesi olarak oylanan, Orhangazi Mahallesi 40 adan 1 Nolu Parselin Gençlik Merkezi yapımı için İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne tahsisini oy çokluğu ile kabul edilirken, gündemin ikinci maddesinde yer alan Norm Kadro Cetvelinin görüşülmesi maddesi ise komisyona havale edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.