Dilovası'nda "Halk Günleri" aralıksız sürüyor

Dilovası 09.05.2018 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası'nda "Halk Günleri" aralıksız sürüyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın halkın sorun ve isteklerini birebir dinlediği halkla buluşma günleri her hafta devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. AKŞAM SAATLERİNE KADAR VATANDAŞI DİNLEDİ Yoğun programında bile vatandaşın sorunları ve isteklerini birebir dinleyerek çözüm üretme gayreti içerisinde olan Başkan Toltar, önceki gün başladığı halk günü toplantısı akşam saat 18.00’e kadar sürdü. ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Toltar, “İnşallah bu yaptığımız toplantılarla sizlerin sorunlarına, dertlerine çare oluruz. Allah’ın izni ile ilçemizde herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri, ben ve müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözeceğiz. Amacımız halkın sorunlarını çözmek. Çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız. Sorunu ve isteği farklı kurumlarda olan arkadaşların sorun ve isteklerini de zaman içerisinde çözme noktasında elimizden geleni yapmaya çalışacağız.” diye konuştu. TEK TEK VATANDAŞLARI DİNLEDİ Başkan Toltar, konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorun, şikayet ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat vererek çözüm bulunmasını istedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın halkın sorun ve isteklerini birebir dinlediği halkla buluşma günleri her hafta devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikâyet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

AKŞAM SAATLERİNE KADAR VATANDAŞI DİNLEDİ

Yoğun programında bile vatandaşın sorunları ve isteklerini birebir dinleyerek çözüm üretme gayreti içerisinde olan Başkan Toltar, önceki gün başladığı halk günü toplantısı akşam saat 18.00’e kadar sürdü.

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Toltar, “İnşallah bu yaptığımız toplantılarla sizlerin sorunlarına, dertlerine çare oluruz. Allah’ın izni ile ilçemizde herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorun, sıkıntı, şikâyet ve talepleri, ben ve müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözeceğiz. Amacımız halkın sorunlarını çözmek. Çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız. Sorunu ve isteği farklı kurumlarda olan arkadaşların sorun ve isteklerini de zaman içerisinde çözme noktasında elimizden geleni yapmaya çalışacağız.” diye konuştu.

TEK TEK VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Başkan Toltar, konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorun, şikayet ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat vererek çözüm bulunmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.