GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası’nda halk günleri yeniden başladı

Dilovası 11.08.2020 - 21:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda halk günleri yeniden başladı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, her hafta düzenlediği Halk Buluşmaları korona virüs tedbirleri nedeni ile verilen aranın ardından yeniden başladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, göreve geldiği günden bu yana halkın sorunları ile yakından ilgilenerek çözüm üretmek için her hafta Salı günleri düzenlediği ‘Halk Buluşmaları’ korona virüs tedbirleri nedeni ile verilen aranın ardından yeniden başladı. Vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda Halk Günlerine büyük önem veren Başkan Şayir, “Belediye olarak rutin çalışmalarımız devam ediyor. Ancak sosyal belediyeciliğe verdiğimiz önem doğrultusunda halkımızın birebir sorun ve isteklerini de dinlemek ve kısa sürede çözüm üretmeyi öncelikli görevimiz olarak gördüğümüz için Halk Günlerimize, korona virüs tedbirleri nedeni ile verdiğimiz aranın ardından yeniden başladık” dedi. HER SALI, YENİDEN Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programlarda vatandaşları tek tek dinleyerek gerekli notları alan ve birimlere talimatlarını veren Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızdan hiçbir zaman kopmadık. İlk icraatımız halkımıza kapılarımızı sonuna kadar açmak oldu. Aslında bizim için her gün halk günüdür. Her gün onlarca vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Sorunu, sıkıntısı, öneri ve teklifi olan her vatandaşımızı yeniden başlayan Halk Günlerimiz ile her Salı bekliyoruz” diye konuştu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, her hafta düzenlediği Halk Buluşmaları korona virüs tedbirleri nedeni ile verilen aranın ardından yeniden başladı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, göreve geldiği günden bu yana halkın sorunları ile yakından ilgilenerek çözüm üretmek için her hafta Salı günleri düzenlediği ‘Halk Buluşmaları’ korona virüs tedbirleri nedeni ile verilen aranın ardından yeniden başladı. Vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda Halk Günlerine büyük önem veren Başkan Şayir, “Belediye olarak rutin çalışmalarımız devam ediyor. Ancak sosyal belediyeciliğe verdiğimiz önem doğrultusunda halkımızın birebir sorun ve isteklerini de dinlemek ve kısa sürede çözüm üretmeyi öncelikli görevimiz olarak gördüğümüz için Halk Günlerimize, korona virüs tedbirleri nedeni ile verdiğimiz aranın ardından yeniden başladık” dedi.

HER SALI, YENİDEN

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programlarda vatandaşları tek tek dinleyerek gerekli notları alan ve birimlere talimatlarını veren Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızdan hiçbir zaman kopmadık. İlk icraatımız halkımıza kapılarımızı sonuna kadar açmak oldu. Aslında bizim için her gün halk günüdür. Her gün onlarca vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Sorunu, sıkıntısı, öneri ve teklifi olan her vatandaşımızı yeniden başlayan Halk Günlerimiz ile her Salı bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.