Dilovası'nda Haziran Meclisi Tamam!

Dilovası 10.06.2019 - 16:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası'nda Haziran Meclisi Tamam!

Dilovası Belediye Meclisi Haziran ayı meclis birleşim toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında Belediye toplantı salonunda yapıldı.

Dilovası Belediyesi Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında belediye toplantı salonunda yapıldı. Belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapılan meclis birleşimi toplantıda gündeme ait maddeler görüşüldü. İsim ve yoklamasının yapılmasından bir önceki meclis toplantısı birleşimine ait görüşme tutanağının okunup onaylanmasından sonra gündem maddelerine geçildi. Daha sonraki maddeler ilgili komisyonlara havale edilerek komisyonlarda görüşülmesine karar verildi. Belediye Başkanı Hamza Şayir yaptığı açıklamada “Değerli meclis üyesi arkadaşlarımız, Dilovası Belediye Meclisimizin Haziran ayı meclis birleşim toplantısında alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  Ramazan Bayramınızı bir kez daha kutluyorum. Bu meclis toplantısında görüşeceğimiz gündemimizde bulunan maddeleri komisyonlara sunacağız. Komisyonda ki arkadaşlarımız inceleyip baksınlar. Hem vatandaşımız hem de belediyemiz açısından en doğru ve sağlıklı kararı vermek için ilgili komisyonlarımızın incelemeleri çok önemlidir dedi.
Dilovası Belediye Meclisi Haziran ayı meclis birleşim toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında Belediye toplantı salonunda yapıldı.

Dilovası Belediyesi Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hamza Şayir’in başkanlığında belediye toplantı salonunda yapıldı. Belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapılan meclis birleşimi toplantıda gündeme ait maddeler görüşüldü. İsim ve yoklamasının yapılmasından bir önceki meclis toplantısı birleşimine ait görüşme tutanağının okunup onaylanmasından sonra gündem maddelerine geçildi. Daha sonraki maddeler ilgili komisyonlara havale edilerek komisyonlarda görüşülmesine karar verildi.

Belediye Başkanı Hamza Şayir yaptığı açıklamada “Değerli meclis üyesi arkadaşlarımız, Dilovası Belediye Meclisimizin Haziran ayı meclis birleşim toplantısında alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  Ramazan Bayramınızı bir kez daha kutluyorum. Bu meclis toplantısında görüşeceğimiz gündemimizde bulunan maddeleri komisyonlara sunacağız. Komisyonda ki arkadaşlarımız inceleyip baksınlar. Hem vatandaşımız hem de belediyemiz açısından en doğru ve sağlıklı kararı vermek için ilgili komisyonlarımızın incelemeleri çok önemlidir dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.