19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda her haneye patates soğan desteği

Dilovası 01.05.2020 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası'nda her haneye patates soğan desteği

Geçtiğimiz hafta Dilovası'nda her haneye Ramazan kolisi yardımında bulunan Dilovası Belediyesi, şimdi de her haneye patates ve soğan yardımında bulunuyor. Ramazan ayının başında ilçede bulunan her haneye gıda kolisi dağıtımı yapan Dilovası Belediyesi'nin salgın sürecinde evlerinde kalan ve ekonomik anlamda olumsuz etkilenen ilçe halkıyla dayanışması sürüyor. Salgınla mücadele sürecini vatandaşların en az hasarla atlatmaları için sosyal belediyecilik anlayışının tüm gereklerini yerine getiren Dilovası Belediyesi, Ramazan kolisinden sonra şimdi de ilçede ayırt edilmeksizin tüm evlere patates ve soğan dağıtımı yapıyor. Yapılan yardım çalışmaları esnasında Koronavirüs tedbirleri de eksiksiz uygulanıyor. HAMZA ŞAYİR: HALKIMIZLA BİRLİKTE MÜCADE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ Dilovası Belediyesi'nin dayanışma çalışmalarına bizzat katılan ve süreci titizlikle yöneten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla hükümetimiz etkin bir mücadelenin içerisinde. Biz de ilçemizde tedbirlere sıkı sıkıya uyuyoruz. Bu süreçte, hemşerilerimiz maalesef ekonomik olarak sıkıntılar yaşayabiliyor. Biz de belediye olarak, insanlarımızı bu mücadelede yalnız bırakmıyoruz. Onları moral ve motivasyon olduğu kadar ekonomik olarak da desteklemeye gayret ediyoruz" dedi. DAĞITIMLARDA KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ" Açıklamasının devamında bunları yaparken herhangi bir ayrım gözetmediklerini belirten Başkan Şayir, "Tek bir ihtiyaç sahibinin bile yardım alamamasını engellemek adına dağıtımlarda kimseyi ayırt etmiyoruz. İhtiyaç sahibi olmayan kardeşlerimizin de, bu yardımlarını ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırmasını rica ediyoruz. Dayanışmanın önemini biliyoruz. Dilovası'nın dayanışma ile yükseleceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta Dilovası'nda her haneye Ramazan kolisi yardımında bulunan Dilovası Belediyesi, şimdi de her haneye patates ve soğan yardımında bulunuyor. Ramazan ayının başında ilçede bulunan her haneye gıda kolisi dağıtımı yapan Dilovası Belediyesi'nin salgın sürecinde evlerinde kalan ve ekonomik anlamda olumsuz etkilenen ilçe halkıyla dayanışması sürüyor. Salgınla mücadele sürecini vatandaşların en az hasarla atlatmaları için sosyal belediyecilik anlayışının tüm gereklerini yerine getiren Dilovası Belediyesi, Ramazan kolisinden sonra şimdi de ilçede ayırt edilmeksizin tüm evlere patates ve soğan dağıtımı yapıyor. Yapılan yardım çalışmaları esnasında Koronavirüs tedbirleri de eksiksiz uygulanıyor.

HAMZA ŞAYİR: HALKIMIZLA BİRLİKTE MÜCADE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Dilovası Belediyesi'nin dayanışma çalışmalarına bizzat katılan ve süreci titizlikle yöneten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla hükümetimiz etkin bir mücadelenin içerisinde. Biz de ilçemizde tedbirlere sıkı sıkıya uyuyoruz. Bu süreçte, hemşerilerimiz maalesef ekonomik olarak sıkıntılar yaşayabiliyor. Biz de belediye olarak, insanlarımızı bu mücadelede yalnız bırakmıyoruz. Onları moral ve motivasyon olduğu kadar ekonomik olarak da desteklemeye gayret ediyoruz" dedi.

DAĞITIMLARDA KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ"

Açıklamasının devamında bunları yaparken herhangi bir ayrım gözetmediklerini belirten Başkan Şayir, "Tek bir ihtiyaç sahibinin bile yardım alamamasını engellemek adına dağıtımlarda kimseyi ayırt etmiyoruz. İhtiyaç sahibi olmayan kardeşlerimizin de, bu yardımlarını ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırmasını rica ediyoruz. Dayanışmanın önemini biliyoruz. Dilovası'nın dayanışma ile yükseleceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.