19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda İhtiyaç Sahibi Ailelere Öğrencilerden Yardım

Dilovası 11.05.2018 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası’nda İhtiyaç Sahibi Ailelere Öğrencilerden Yardım

Dilovası Şehit Can Duyar Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Okulu’nda Okul Müdürü Şemsettin Yılmaz’ın girişimleriyle ulusal bir proje hayata geçirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde sürdürülen ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi’ kapsamında ‘Şehit Can Duyar Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor’ sloganı ile harekete geçen okulun öğretmen ve öğrencileri, okul idaresinin de öncülüğünde,  ekipler halinde Dilovası’nda yaşayan ve ilk etapta 8 ihtiyaç sahibi aileyi, Mahalle Muhtarları aracılığıyla ile tespit ettikten sonra bu ailelere yönelik çalışmalarını başlattı. KAYMAKAM ALKAN TALİMAT VERDİ Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ın katılımı ile projenin ilk uygulandığı evde düzenlenen sade bir törenle uygulamaya start verildi. Tören’e Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Okul Müdürü Şemsettin Yılmaz, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Alaattin Durmuş, Tavşancıl Ziya Toplan İlk-Ortaokulu Müdürü Öner Arslan ve projede yer alan öğrenciler katıldı. Kaymakam Alkan uygulamaya konu olan evdeki yaptığı incelemede onarım görecek kısımların yeniden elden geçirilerek daha kullanışlı hale getirilmesi için İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından destek verilmesi talimatını verdi. Kaymakam Alkan ayrıca proje ortaklarıyla okul yönetimi ve öğrencileri tebrik etti. KÜBRA AKABALI
Dilovası Şehit Can Duyar Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Okulu’nda Okul Müdürü Şemsettin Yılmaz’ın girişimleriyle ulusal bir proje hayata geçirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde sürdürülen ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi’ kapsamında ‘Şehit Can Duyar Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor’ sloganı ile harekete geçen okulun öğretmen ve öğrencileri, okul idaresinin de öncülüğünde,  ekipler halinde Dilovası’nda yaşayan ve ilk etapta 8 ihtiyaç sahibi aileyi, Mahalle Muhtarları aracılığıyla ile tespit ettikten sonra bu ailelere yönelik çalışmalarını başlattı.

KAYMAKAM ALKAN TALİMAT VERDİ

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’ın katılımı ile projenin ilk uygulandığı evde düzenlenen sade bir törenle uygulamaya start verildi. Tören’e Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Okul Müdürü Şemsettin Yılmaz, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Alaattin Durmuş, Tavşancıl Ziya Toplan İlk-Ortaokulu Müdürü Öner Arslan ve projede yer alan öğrenciler katıldı. Kaymakam Alkan uygulamaya konu olan evdeki yaptığı incelemede onarım görecek kısımların yeniden elden geçirilerek daha kullanışlı hale getirilmesi için İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından destek verilmesi talimatını verdi. Kaymakam Alkan ayrıca proje ortaklarıyla okul yönetimi ve öğrencileri tebrik etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.