GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası’nda ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttılar

Dilovası 02.08.2020 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttılar

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları, Diyarbakır'da Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurban dağıtırken vahşice öldürülen Yasin Börü ve arkadaşları anısına Dilovası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti dağıttı. 2014 yılında 6-8 Ekim olayları sırasında Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken teröristlerce katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşları için AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi kurban eti dağıttı.  UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ Katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için Kurban Bayramının birinci günü kesilen kurban etlerini toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtan AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca yaptığı açıklama da “Diyarbakır’da yaşanan 6-8 Ekim olaylarında Kurban bayramında sokaklarda durumu olmayanlara kurban eti dağıtırken PKK'lı teröristler tarafından vahşice katledilen ve öldürüldükten sonra dahi işkenceye maruz kalan Yasin Börü ve ve arkadaşlarını unutmamız mümkün değil. VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ Bizde AK Gençler olarak Yasin Börü ve arkadaşları anısına ilçemizde ki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kurban eti dağıtarak hem Yasin Börü ve arkadaşlarını anıyor hem de durumu olmayan vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Desteklerinden dolayı İlçe Başkanımız Osman Akbulut ve yönetimine teşekkür ediyorum.”dedi.

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları, Diyarbakır'da Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurban dağıtırken vahşice öldürülen Yasin Börü ve arkadaşları anısına Dilovası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kurban eti dağıttı.

2014 yılında 6-8 Ekim olayları sırasında Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken teröristlerce katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşları için AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi kurban eti dağıttı. 

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için Kurban Bayramının birinci günü kesilen kurban etlerini toplayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtan AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca yaptığı açıklama da “Diyarbakır’da yaşanan 6-8 Ekim olaylarında Kurban bayramında sokaklarda durumu olmayanlara kurban eti dağıtırken PKK'lı teröristler tarafından vahşice katledilen ve öldürüldükten sonra dahi işkenceye maruz kalan Yasin Börü ve ve arkadaşlarını unutmamız mümkün değil.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Bizde AK Gençler olarak Yasin Börü ve arkadaşları anısına ilçemizde ki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kurban eti dağıtarak hem Yasin Börü ve arkadaşlarını anıyor hem de durumu olmayan vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Desteklerinden dolayı İlçe Başkanımız Osman Akbulut ve yönetimine teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.