19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası’nda kapı kapı gezenler kim?

Dilovası 15.05.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda kapı kapı gezenler kim?

İnsani Dilovası Gönüllüler Platform Başkanı Mustafa Kocabay ve beraberindeki ekipler, Dilovası’nda kapı kapı gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Korona virüs süresinde mağdur olan birçok Dilovası vatandaşının imdadına yetişen İnsani Dilovası Gönüllüler Platformu, bu kez de Dilovası’nda ulaşılmadık kimse bırakmamak için kapı kapı gezerek vatandaşları dinliyor. Konu ile alakalı İnsani Dilovası Gönüllüler Platformu’ndan yapılan açıklamada, “Platform Başkanımız, Mustafa Kocabay'ın öncülüğünde ekip arkadaşlarımız adım, adım kapı kapı sokak sokak gezip halkımızın sorun ve ihtiyaçlarını dinliyor. Paylaşmak berekettir bu harekâta sizde katılabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

İnsani Dilovası Gönüllüler Platform Başkanı Mustafa Kocabay ve beraberindeki ekipler, Dilovası’nda kapı kapı gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor.

Korona virüs süresinde mağdur olan birçok Dilovası vatandaşının imdadına yetişen İnsani Dilovası Gönüllüler Platformu, bu kez de Dilovası’nda ulaşılmadık kimse bırakmamak için kapı kapı gezerek vatandaşları dinliyor. Konu ile alakalı İnsani Dilovası Gönüllüler Platformu’ndan yapılan açıklamada, “Platform Başkanımız, Mustafa Kocabay'ın öncülüğünde ekip arkadaşlarımız adım, adım kapı kapı sokak sokak gezip halkımızın sorun ve ihtiyaçlarını dinliyor. Paylaşmak berekettir bu harekâta sizde katılabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.